Türkiye (Son Dakika) Çaresiz bekleyiş devam ediyor

Çaresiz bekleyiş devam ediyor

Paylaş
Çaresiz bekleyiş devam ediyor

Trabzon’da arkadaşlarıyla birlikte denize girdikten bir süre sonra dalgaların arasında kaybolan 15 yaşındaki lise öğrencisini bulmak için başlatılan çalışmalar sürüyor

Vakfıkebir ilçesinde, önceki akşam Büyükliman sahilinde arkadaşlarıyla birlikte denize giren Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Oğuzhan Köse’nin bulunması amacıyla AFAD ve AKUT ekiplerince yürütülen çalışmalara Sahil Güvenlik ekipleri de katıldı. Baba Ali İhsan Köse de oğlunun izine rastlanması umuduyla çalışmaları takip ediyor. Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi Müdürü Sezgin Özdin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oğuzhan Köse’nin bu yıl Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinden iki kardeşiyle okumak için Vakfıkebir ilçesine geldiğini söyledi.

Olayın, okul dağıldıktan sonra gerçekleştiğini dile getiren Özdin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Okul dağıldıktan sonra arkadaşlarıyla ilk defa gördükleri denizi merak ederek, deniz kenarına geliyorlar. Akabinde de aşırı yağmur ve dalgaların olduğu bir saatte, arkadaşlarıyla yüzmek için denize girdikleri sırada boğulma hadisesi gerçekleşiyor. İki gündür yoğun bir şekilde arama çalışmaları devam ediyor. Gerek denizden, gerek havadan, gerekse de dalgıçlar marifetiyle. Hava şartlarının da yeni yeni düzelmeye başlaması umudumuzu artırmaktadır. Şu anda bütün yetkililerimiz arama faaliyetlerini sürdürmekte. Bizim de çaresiz bekleyişimiz devam etmektedir."

TRABZON (AA)

Haberin Devamı