Dünya Carla Bruni: Eşim beni aldatmaz

Carla Bruni: Eşim beni aldatmaz

Paylaş
Carla Bruni: Eşim beni aldatmaz

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi, Carla Bruni, ilişkilerinin "gerçek bir peri masalı" gibi olduğunu söyledi

Bruni, İngiliz televizyon kanalı Sky’a verdiği demeçte, kamuoyunu yatıştırmak için Sarkozy ile hızlı bir şekilde evlenmek durumunda kaldığını anlattı.

Sarkozy ile tanıştıktan üç ay sonra evlenen Bruni, evlilik öncesi birlikteliği kamuoyunun kabul edemeyeceğini belirterek, "Hadi flört edelim diyemezdik, en hızlı şekilde insanları sakinleştirmek için evlenmemiz gerekiyordu" diye konuştu.

Sky televizyonu, Bruni ile röportajın basında yer alan "aldatma iddialarından" önce yapıldığına dikkati çekti. Bazı İngiliz basın yayın organları, Sarkozy’nin Londra’ya yapacağı ziyarette Bruni’yi beraberinde getirmeyeceğini, Fransız basınında da yer alan Sarkozy ve Bruni’nin birbirlerini aldattığını iddia etmişti.

SÜTYENSİZ FIRST LADY

Sky muhabirinin Sarkozy’le evlenmeden önce hakkında çıkan "aldatma iddialarını" hatırlatması üzerine Bruni, "eşinin kendisini asla aldatmayacağını, aralarındaki aşkın peri masalı gibi olduğunu" söyleyerek, "Hiç beni aldattığını ortaya koyan bir fotoğrafını gördünüz mü?" diye sordu.

Carla Bruni, Sarkozy ile evliliğinin sonsuza kadar sürmesini umduğunu, ancak hayatta hiçbir şeyin belli olmadığını, insanın yarın ölebileceğini ifade etti. Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy’nin bu akşam Londra’ya gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı