Yaşam Carla sette efsane oldu

Carla sette efsane oldu

Paylaş
Carla sette efsane oldu

Amerikalı yönetmen Woody Allen, Paris'te çektiği filminde rol alan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'nin oyunculuğunu öve öve bitiremedi

“Paris’te Geceyarısı” adlı filminin çekimleri için Paris’te bulunan ünlü yönetmen, İtalyan Corriere della Sera gazetesine verdiği röportajda, Bruni’yle çalışmanın çok kolay ve keyifli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

CARLA BRUNİ'NİN SEKSİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bruni’nin “yeteneksizliği” nedeniyle bazı sahnelerin çekimini 30 kez tekrarlamak zorunda kaldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Allen, “Bunlar tamamen hayal ürünü” açıklamasını yaptı. Carla Bruni’yle yapılan iki günlük çekimler sırasında 10’dan fazla tekrarlanan sahne olmadığını belirten Allen, “Bruni sette oldukça profesyoneldi. Verdiğim rolü o kadar iyi oynadı ki her karesi filmde yer alacak, hiçbir şey atılmayacak” dedi.

Nicolas Sarkozy’nin, Owen Wilson ile Carla Bruni’nin yakınlaştığı bir sahnenin çekimleri sırasında kıskançlık krizi geçirip gece yarısı seti bastığı yönündeki iddiaları da yanıtlayan Woody Allen, sette bu tür bir skandal yaşanmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Allen, eşinin nasıl rol yaptığını merak eden Başkan’ın bir akşam çekimleri izlemek için sete geldiğini ve setin kenarında oturduğunu anlattı.