Yaşam Carluccıo's ile güne keyifle başlayın!

Carluccıo's ile güne keyifle başlayın!

Paylaş
Carluccıo's ile güne keyifle başlayın!

İtalyan şef Antonio Carluccio's'un kendi adını taşıyan ünlü restoranı Carluccio's mönüsünde yer alan birbirinden özel kahvaltı seçenekleriyle güne iyi başlamanın yeni adresi

Sicilya doğumlu İtalyan mutfak şefi Salvatore Bruni tarafından hazırlanan Carluccio’s’un birbirinden farklı kahvaltı mönüsü güne zinde başlamak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Haberin Devamı

Kızartılmış ekmek üzerine hazırlanan yumurta, isteğe göre dana bacon veya füme pancetta, sote mantar ve ızgara domatesten oluşan “Colazione Magnifica” ya eşlik eden taze portakal suyu ve kahve ile misafirler, sabah keyiflerine keyif katacak.

Farklı tatlar arayanlar için kızartılmış ekmek üzerinde poşe yumurta, ıspanak & hollandaise sostan oluşan “Eggs Florentine” ise kahvaltıda yumurtadan vazgeçemeyenlere farklı bir yorumla geliyor. Ayrıca Carluccio’s’un zengin kahvaltı menüsündeki mozzarella tabağı, yoğurtlu müsli veya fırından seçilebilen croissant, muffin, cupcake ve daha birçok lezzet damaklarda eşsiz tatlar bırakacak.

Hafta içi her sabah 07.30’da açılan mekân ve sadece Carluccio’s için özel olarak harmanlanan kahve çekirdekleriyle hazırlanan İtalyan kahveleri, yoğun aromalı ve yumuşak içimli çeşitleriyle misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Arzu edenler için Carluccio’s’un özel take away bardakları ile kahve keyfini ofiste ya da arabada devam etmek mümkün. Enfes kahvelerin yanı sıra kahvaltıya eşlik eden zengin çay ve meyve suyu seçenekleri ise güne güzel başlamanın ilk adımı!

Basın bülteni