Gündem Caroline alarmı

Caroline alarmı

Paylaş
Caroline alarmı

İstanbul'da 8 aydır fuhuş yapan Moldovalı Caroline'in HIV virüsü taşıdığını bile bile erkeklerle yattığı ortaya çıktı

GECELİĞİ 750 DOLARDI

Caroline İ. adlı 23 yaşındaki Moldovalı hayat kadını İstanbul’a bundan 8 ay önce geldi. Kendisine İstanbul Halkalı’yı mesken seçen Caroline İ. geceliği 750 dolara (1117 TL) erkeklerle birlikte oluyordu.

İstanbul Ahlak Polisi, Caroline İ.’nin fuhuş yaptığı istihbaratını alınca hemen harekete geçti.

POLİS MÜŞTERİ ROLÜNDE

Polisler müşteri rolü yaparak Caroline ile temas kurdu. Caroline işadamı zannettiği polislerle bir gece birlikte olma karşılığında 750 dolara anlaştı.

Fuhuş için gidilen evde polisler kimliklerini açıklayınca Caroline neye uğradığını şaşırdı. Polisler, Caroline’i fuhuş yapmak suçundan gözaltına alarak asayiş şube müdürlüğüne götürdü.

HASTANEDE TESPİT EDİLDİ

Hayat kadını Caroline daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan muayenede Caroline’in HIV virüsü taşıdığı ortaya çıktı.

Cinsel yolla da bulaşan HIV virüsü ölümcül AIDS hastalığına yol açıyor. Caroline’in HIV virüsü taşıdığını bilmesine rağmen fuhuş yapmaya devam etmesi şaşkınlık yarattı.

‘NE YAPAYIM EKMEK PARASI’

Caroline şunları söyledi: “HIV virüsü taşıdığımı biliyorum. Virüsü kimden aldığımı bilmiyorum. HIV virüsü taşıdığımı söyleseydim benimle birlikte olmazlardı.

Bu da benim ekmek param. İnşallah benimle yatanlar virüs kapmamıştır.” Sınır dışı edilen Caroline ile yatanların AIDS testi yaptırması şart.

Ali AKSOYER-Emir SÖYLEMEZ

2