Candaş Tolga Işık Feel like a star
HABERİ PAYLAŞ

Feel like a star

AKP Genel Merkezi - Hello. My name is Kevin Costner. What is your name? - Neriman ben. Yanlış aradınız herhalde Sayın Costner burası THY değil AKP! - Doğru aradım. Sizde bir açılım varmış... - Evet var. Ama henüz hiç kimsenin ne olduğuna dair bir bilgisi yok. O yüzden bilgi veremiyoruz. - Yok yok. Bilgi istemiyorum zaten. Ben o açılımı candan destekliyorum da onun için aramıştım. - Aaa öyle mi? Bir dakika hatta kalın Edibe Hanım’a aktaracağım sizi...

***

Bir siyasi parti kursam... İlk almayacağım insan... Edibe Sözen olurdu.

Haberin Devamı

***

Bono arasa anlarım Angelina Jolie arasa yine bir nebze... Ama niye Kevin Costner arar hala anlamış değilim. Niye Başbakanlığı değil de AKP Tanıtım ve Medya İşlerini? Telefonunu nereden buldu mesela, 911’den mi aldı 118’den mi? Yoksa Edibe Hanım’ın cebi bütün Holywood starlarında var mı?

***

Ayrıca bravo adama! Ben 30 senedir Türkiye’de yaşıyorum. Görüşmediğim bakan konuşmadığım aydın kalmadı. “Açılımın ne olduğunu anlayacağım” diye her gün bir kamyon yazı okuyorum. Hala anlamış değilim. Elin Kevin Costner’ı taa Amerika’dan açılımı anlamış bir de destek oluyor. Hem de candan... Boşuna dememişler: Az veren candan çok veren maldan!

***

Kevin Costner’in oynadığı ve 1 milyon dolar aldığı THY reklamının müziği...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder