Gündem Çarpıcı iddia: 'Gökçek'in istifa edeceği tarih belli'

Çarpıcı iddia: 'Gökçek'in istifa edeceği tarih belli'

Paylaş
Çarpıcı iddia: 'Gökçek'in istifa edeceği tarih belli'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edip etmeyeceği üzerine bir iddia daha ortaya atıldı. Gökçek'in 10 Kasım'da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planladığı iddia edildi. Gökçek'in  "Erdoğan'la son bir kez görüşmem lazım" diye ısrarcı olduğu belirtiliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 10 Kasım’da görevi bırakmak istediği öne sürüldü.

İddiayı Kanal D Ana Haber muhabiri Seçil Özer dile getirdi. Ahmet Hakan’ın sunduğu Kanal D Ana Haber’e bu akşam canlı yayında bağlanan Seçil Özer, Gökçek’in “Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım” diyerek istifa etmediğini söyledi.

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ YAPMAYI PLANLIYOR


Kanal D muhabiri, Gökçek’in 10 Kasım’da yapılacak Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrasında istifa etmeyi planladığını aktardı. Gökçek’in istifa kararını duyururken belediye çalışanlarının yanı sıra Ankaralıları da davet edeceği bir toplantıda bu zamana kadar yaptığı icraatları sinevizyon gösterisi eşliğinde anlatarak gövde gösterisi yapmayı ve ondan sonra görevi bırakmayı planladığı bilgisi de Kanal D Ana Haber’de aktarılan detaylar arasında.

Kanal D muhabiri Seçil Özer, Gökçek’in istifasının istendiği haberini de ilk duyuran isimdi.


Melih Gökçek'ten veda gibi sözler


İstifası istendiği iddia edilen Melih Gökçek capsleri sosyal medyada patladı