Gündem Çarşafla 4. kattan inmeye kalktı!

Çarşafla 4. kattan inmeye kalktı!

Paylaş
Çarşafla 4. kattan inmeye kalktı!

Çarşafla 4. kattan inmeye kalktı!

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 7 aylık hamile bir kadın 4. kattaki evinin balkonundan birbirine bağlayarak sarkıttığı çarşaflarla aşağı inmek isterken düşerek yaralandı. Evden neden kaçmak istediğini hatırlamadığını söyleyen kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Sarıgöl Evleri’nde yaşayan Şahiner A. (19), henüz belirlenemeyen bir nedenle birbirine düğümleyerek balkon demirlerine bağladığı çarşaflarla evden kaçmak istedi. Balkondan sarkıttığı çarşaflarla aşağıya inmeye çalışan Şahiner A, toprak zemine düştü.
Genç kadının çığlıkları üzerine aşağı inen komşuları polise ve Hızır Acil Servisi’nee haber verdi.

Şahiner A, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 7 aylık hamile olduğu öğrenilen genç kadının ilk muayenesinde kendisinin ve bebeğin durumunun iyi olduğu kaydedildi. Şahiner A, daha sonra Korucuk Kampüsüne sevk edilerek müşahede altına alındı.

Şahiner A’nın polise verdiği ifadede evden neden kaçmak istediğini hatırlamadığını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

Genç kadının komşularından Büşra Zaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay sırasında mutfakta oturduğunu belirterek, "Bir ses duyduk. Camı açtığımda üst kat komşumuz bize seslendi, biz de aşağıya indik. Bayanı gördük, kafası yarılmıştı. 7 aylık hamile olduğunu söyledi. Sağlık ekiplerine ve polise haber verdik. Polisler kadının kocasını götürdü.

Gördüğümüzde kadın evimizin kapısının önündeydi. Olayın nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum. Balkondaki çarşafları birbirine bağlamış’ diye konuştu.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan koca R.A’nın evde uyuduğunu ve eşinin neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çarpma sonucu kafasından yaralanan Şahiner A’nın beyin cerrahi ve kadın doğum uzmanlarınca muayene edildiğini, bebeğin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu, birkaç gün müşahede altında tutulacağını söyledi.