Spor Çarşı'da olay var

Çarşı'da olay var

Paylaş
Çarşı'da olay var

Beşiktaşlı taraftarların Futbol Federasyonu'nu prostesto etmek için Federasyon binasına yürüme hazırlıkları polis engeline takıldı

Emniyet güçleri Beşiktaş çarşı içinde toplanan siyah-beyazlı taraftarlar arasından en fazla 30’unun Federasyon binasına yürümesine izin verdi.

Ancak ilerleyen dakikalarda olaylar istenmeyen bir hal aldı. Çarşı Grubu lideri Alen Markaryan’ın yaptığı basın açıklamasından sonra polisle taraftarlar arasında arbede çıktı.

ÇEVİK KUVVET DEVREYE GİRDİ

Beşiktaşlı taraftarlar kendilerini yola atarak, deniz tarafından motorlara ulaşmaya çalıştılar. Bu sırada emniyet güçleri Beşiktaşlı taraftarları dağıtmak için Çevik Kuvvet’ten yardım istedi.

Devreye giren Çevik Kuvvet, Beşiktaşlı taraftarları dağıtmak için hemen harekete geçti ve ek kuvvet istendi. Beşiktaşlı taraftarlar ise motorlarla İstinye’de bulunan Federasyon binasına gitmek istediler fakat polis buna da izin vermedi.

TFF BİNASI BAHÇESİNDE KAZI YAPTILAR


Bunun üzerine siyah-beyazlı taraftarlar karayolu ile Federasyon binasına gittiler. Beşiktaş taraftarları TFF binasının bahçesinde yeralan yeşil alanda kazma ve küreklerle kazı yaparak protesto eylemi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı