Gündem Çarşı'dan Bebek'teki mekanda eğlenenlere maytaplı tepki: Çıldırt bizi sosyete

Çarşı'dan Bebek'teki mekanda eğlenenlere maytaplı tepki: Çıldırt bizi sosyete

Paylaş
Çarşı'dan Bebek'teki mekanda eğlenenlere maytaplı tepki: Çıldırt bizi sosyete

Beşiktaş taraftarı 'Biz yastayız, sosyete eğleniyor' diyerek Bebek'in gözde mekanlarından Lucca'ya maytap ve torpil atarak müşterilerin kaçışmasına sebep oldu

Her zaman verdiği mesajlarla ve yaptıklarıyla gündem yaratan Beşiktaş taraftarı bu sefer de şaşırtmayı başardı. Onursal başkan Süleyman Seba’nın hayata gözlerini yummasıyla Çarşı Grubu yas ilan etmişti. Bu yas ilanını bazı taraftarlar yanlış anlayacak olmalı ki! Eğlence mekanında eğlenen insanlara saldırdı.

Haberin Devamı

Meşaleler yakarak Bebek’te trafiği kapatan taraftarlar Bebek’in en gözde mekanlarından Lucca’ya maytap ve torpil atarak müşterilerin kaçışmasına sebep oldu. Taraftarlar “Sosyete, sosyete çıldırt bizi sosyete” diye tezahürat tuttuktan sonra patlayıcı madde atmaya devam etti.

Grup daha sonra “Seba ölmüş adamlar eğleniyor. Yasımız var yasımız” diye tepki gösterdi. Bazı müşteriler korkup kaçışırken birkaç kişinin de aksine video çekmesi dikkat çekti. Akşam saatlerinde hıncahınç dolu olan Lucca olayların olmasıyla bir anda boşaldı.

Mekan çalışanları garson, vale ve güvenlikler olaya müdahale ederek maytap atmalarını engellemek istedi. Ancak gençleri ikna edemedi.

Olay yerine az sayıda gelen polisin sayısı da yetersiz olunca taraftarlar “Beşiktaş, Beşiktaş” tezahüratlarına devam ederek trafiğin iyice arapsaçına dönmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Reina'ya kadar yürüdüler

Bir grup bilinçli taraftarın kalabalığı dağıtmasıyla rahatlayan Bebek sahilinde ufak da olsa mekan işletmecileri ve polisler arasında da tatsızlık oldu. Polisleri olaya müdahale edememekle suçlayan işletmeciler ve polisler karşılıklı laf kavgası etti. Lucca’da ki eğlencenin erken bitmesine neden olan gençler dönüşte Reina’ya da uğradı ama mekanın kalabalık güvenliği olaya kısa sürede müdahale ederek gençleri dağıttı.