Magazin Casalini, büyük aşkıyla evlendi

Casalini, büyük aşkıyla evlendi

Paylaş
Casalini, büyük aşkıyla evlendi

Şarkıcı Zeynep Casalini, Bodrum'da yaptığı evlilikle herkesi şaşırttı

Zeynep Casalini’nin 4 Ağustos günü Bodrum’da bir restoran sahibiyle nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Bu kararıyla herkesi şaşırtan şarkıcı, “Büyük bir aşk evliliği yaptım” dedi.

Haberin Devamı

DAMAT 6 YAŞ BÜYÜK

Oyuncu Deniz Türkali ile İtalyan şarkıcı Ernesto Casalini’nin kızları Zeynep Casalini, 4 Ağustos günü sürpriz bir kararla bekarlığa veda etti. Önceki evliliğinden Ceren adında bir kızı olan 1970 doğumlu Casalini, Bodrum Begonvil Restoran’ın kendinden altı yaş büyük sahibi Tahsin Berk ile masasına oturdu.

'ANNEMİN ÇEKİMLERİ VARDI'

Bu kararıyla herkesi şaşırtan Casalini, annesinin evliliği onaylamadığı için nikaha katılmadığı iddiasıyla ilgili şunları söyledi: “Ben büyük bir aşk evliliği yaptım. Bir yıldır tanışıyoruz. Kendisi 46 yaşında. Çok iyi dosttuk, bunu nikah masasına taşıdık. Annemin ve babamın bu nikahtan haberi var, ama annem çekimleri olduğu için gelemedi.”

Deniz Türkali, sürpriz nikahla ilgili sorularımızı yanıtladı: “Yapım gereği ne kızıma soru sorar ne de ilişkisine karışırım. O yetişkin biri, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna en iyi kendisi karar verir. Benim için önemli olan onun mutluluğu. Evleneceklerinden haberim vardı ama nikahlarına yetişemedim.”

Haberin Devamı

(Hürriyet)