Magazin Casalini'den eski sevgiliye yanıt

Casalini'den eski sevgiliye yanıt

Paylaş
Casalini'den eski sevgiliye yanıt

Bodrum'da sürpriz bir evliliğe imza atan Zeynep Casalini, eski sevgilisinin basına anlattıklarına cevap verdi

Bodrum'da Begonvil Restaurant'ın sahibi Tahsin Berk ile sürpriz bir evliliğe imza atan Zeynep Casalini, 3 yıl beraber olup ayrıldığı eski sevgilisi fotoğraf sanatçısı Raşit Algül'e tepkili.

ESKİ SEVGİLİ: ONA 'ABİ' DİYORDU

Haberin Devamı

Algül'ün bir gazeteye verdiği röportajında, “Zeynep'le 3 yıl süren birlikteliğimiz oldu. Yaz aylarını sürekli Bodrum'da geçiriyorduk. Yemek yemek için sürekli şu anki eşinin sahibi olduğu ve aynı zamanda ortak arkadaşımız olan Tahsin Berk’in restoranına giderdik. Ancak o zamanlarda aralarında bir yakınlaşma olduğunu sanmıyorum. Daha sonra Zeynep'le karşılıklı oturup anlaşarak 3 yıllık birlikteliğimizi bitirme kararı aldık. Bunun ardından Zeynep'in, kısa bir süre sonra ortak arkadaşımız olan ve ‘Tahsin abi’ dediği restoran işletmecisi ile evlenmesi beni çok şaşırttı. Evlendiğini duyduğumda saatlerce kahkahalarla güldüm. Onlara mutluluklar diliyorum” demişti.

CASALİNİ: POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUM

Haberin Devamı

Casalini de geçmişle ilgili hiç kimseyle polemiğe girmek istemediğini belirterek, “4 yıl önce yaşanmış bir ilişkiydi, üzerine konuşmaya gerek yok. Benim evliliğim onu ilgilendirmez. Geçmişe dönük olaylarla ilgili konuşmanın kimseye fayda getirmeyeceğini düşünüyorum. Raşit Bey kendisine göre yorum yapmış olabilir. Bunu medyaya yapması bence biraz düşündürücü. Şu an eşimle çok mutluyum. Bu mutluluğumuzu bozacak polemik ve tartışmalara girmek istemem, girmem de. Mutluluğumuzu kimse engelleyemez. Eşim Tahsin Bey'e aşığım” dedi.

(Milliyet)