Bilim - Teknoloji Casio Pro Trek satışa sunuldu
Paylaş
Casio Pro Trek satışa sunuldu

Dış mekan sporları ile ilgilenen ve akıllı saat kullanmak isteyenler için Casio’nun bir çözümü var. İşte bu çözüm Casio Pro Trek satışa sunuldu

Casio, CES 2017′de yeni akıllı saati Pro Trek’i duyurmuştu. Casio Pro Trek, duyurulmasından üç ay sonra satışa sunuldu. Eğer Casio kalitesini akıllı saat deneyimi ile birleştirmek istiyorsanız, firmanın saatine şöyle bir göz atalım.

CASIO PRO TREK TEKNİK ÖZELLİKLERİ


Kod adları WSD-F20-RG ve WSD-F20-BK olan iki farklı modeli olan olan Pro Trek, dış mekan sporları ile ilgilenen teknoloji tutkunlarına hitap ediyor. Akıllı saat işletim sistemi olarak Android Wear 2.0‘a sahip. Pro Trek’te GPS bulunuyor. Bu GPS çevrimdışı olarak kullanılabiliyor. 1.32 inç dairesel ekrana ve 320×300 çözünürlüğe sahip akıllı saat, normal akıllı saatlerden daha fazla sensöre sahip.

Pro Trek, Bluetooth 4.1 ve Wi-fi ile bağlantı seçenekleri sunarken, lityum batarya ile geliyor. Bu batarya, renkli ekranda 1 günlük, renksiz ekranda 2 günlük kullanım sağlıyor ve manyetik şarj yuvası ile 2 saatte şarj oluyor.

İŞTE FİYATI


Pro Trek, Casio‘nun internet sitesinden 500 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Diğer akıllı saatlerden biraz pahalı olduğu söylenebilir. Ancak belirttiğimiz gibi akıllı saat, dış mekan sporları ile ilgilenenlere hitap ediyor ve zorlu şartlara daha dayanıklı. Cihazın ülkemizde satılıp satılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Deadpool 2 gösterim tarihi belli oldu

Haberin Devamı