Magazin Catherine Zeta-Jones, kayınpederini dudağından öptü

Catherine Zeta-Jones, kayınpederini dudağından öptü

Paylaş
Catherine Zeta-Jones, kayınpederini dudağından öptü

Los Angeles'ta düzenlenen özel bir etkinlik galasına katılan Catherine Zeta-Jones, kayınpederi Kirk Douglas'ı dudağından öptü

Galler'de doğan ve dünyanın en önemli film oyuncuları arasında gösterilen Catherine Zeta-Jones, geçtiğimiz Perşembe günü inanılmaz bir olaya imza attı. Magazin dünyasının yakından takip ettiği bir etkinliğe katılan güzel yıldız, eşinin babasını dudağından öptü.

Kameraların kendilerini çektiğini bilmesine rağmen bu hareketi yapan Catherine Zeta-Jones, adeta haftanın konusu haline geldi. Başta magazin siteleri olmak üzere birçok platformda en çok konuşulan isim oldu.

Los Angeles'taki ünlü bir otelde Mission Legacy of Vision Gala etkinliğine katılan 48 yaşındaki ünlü yıldız Catherine Zeta-Jones, eşi Michael Douglas'ın babası olan Kirk Douglas'ı görünce yanına gitti. Douglas ailesinin üyelerinin bulunduğu masaya giden ünlü yıldız eşinin yanında kayınpederini dudaktan öptü ve daha sonra onunla sohbet etti.

Catherine Zeta-Jones bu hareketi ile magazin çevreleri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. 100 yaşındaki kayınpederini dudağından öpen Catherine Zeta-Jones, geceye ait fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden paylaşması dikkatleri çekti.

Haberin Devamı