Türkiye (Son Dakika) Çatıdan düşen yaşlı adam, hastaneye gitmemek için direndi

Çatıdan düşen yaşlı adam, hastaneye gitmemek için direndi

Paylaş
Çatıdan düşen yaşlı adam, hastaneye gitmemek için direndi

Adana'da 83 yaşındaki Mustafa Güneştepe, iki katlı evin damından boşluğa düştü. Cankur ve sağlık ekiplerinin kurtardığı Güneştepe, kasketiyle görevlilere vurarak hastaneye gitmek istemedi

Merkez Yüreğir İlçesi Yavuzlar Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, iki evin arasındaki boşluktan gelen sesler üzerine yaptıkları kontrollerde, Mustafa Güneştepe’yi gördü.

GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI


Mahalle sakinleri, damdan düşen Güneştepe’yi kendi imkanları ile dar alandan çıkarmak istedi, ancak başarılı olamayınca Cankur ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımı ile Güneştepe’nin yanına indi. Ekipler, Mustafa Güneştepe’yi güçlükle bulunduğu yerden çıkardı.

KASKETİYLE SAĞLIK GÖREVLİLERİNE VURDU


Evine gitmek istediğini söyleyen Mustafa Güneştepe, hastaneye gitmemek için görevlileri direndi. Sedyeye yatırılan Güneştepe, "Ben iyiyim, ben kaç kez kaza geçirdim. Bu kabarcıktan bana bir şey olmaz. Bırakın beni hastaneye gitmeyeceğim" dedi.



Mustafa Güneştepe, çıkardığı başındaki kasketle Cankur ve sağlık ekiplerine vurdu. Sedyenin üzerinde bağırıp tekme sallayan Güneştepe, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı