Türkiye (Son Dakika) Çatıdan girdi parmağını kırıp yüzüğünü aldı

Çatıdan girdi parmağını kırıp yüzüğünü aldı

Paylaş
Çatıdan girdi parmağını kırıp yüzüğünü aldı

Kütahya'da gece tek katlı evin çatısından içeriye giren bir hırsız, yalnız yaşan Kadriye İrveni’nin (90) parmağını kırıp altın yüzüğünü ve küpelerini aldı

Olay, önceki gece İstiklal mahallesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, Kadriye İrveni’nin tek katlı evininin çatısındaki kiremitleri söküp önce çatı aralığına buradan da kapağı açıp evin salonuna girdi. Gürültü üzerine uyanan Kadriye İrveni’nin kulağındaki altın küpeleri alan hırsız yüzüğünü zorla aldığı yaşlı kadının parmağını kırılmasına neden oldu. Kadriye İrveni’yi dövüp kafasını duvara çarpan hırsız daha sonra kaçtı. Olayın ardından bağırıp komşularından yardım isteyen Kadriye İrveni, götürüldüğü hastanede gerekli tedavisinin yapılmasının ardından taburcu edildi.

Yaşlı kadın olayı şöyle anlattı:

"Gece odamda oturuyordum. Sesler duyunca oğlumun geldiğini sandım. Odanın ışıkları da kapalıydı. Yüksek sesle ’Ahmet sen mi geldin?’ dedim. Birden yabancı bir ses bana ’Ben Ahmet değilim ses çıkarırsan seni öldürürüm’ dedi. Önce küpelerimi aldı, sonra parmağındaki yüzüğü almak istedi. Çıkartamayınca parmağımı kırarak yüzüğü alıp beni duvara fırlattı. Kafamı duvara vurunca uzun süre kendime gelemedim. O sırada hırsız kaçmış. Pencereye çıkıp komşulardan yardım istedim. Ardından oğlum polisler ve ambulans geldi. Hastaneye götürdüler. Beni öldürecek diye çok korktum."

Yaşlı kadının pazarcı oğlu Ahmet İrveni de şüphelinin yakalanıp gereken cezaya çarptırılmasını istedi. Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de yakındaki bir apartmanın güvenlik kameralarının kaydettiği şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

DHA

Haberin Devamı