Spor Cavani: Napoli'ye dönerim ama...

Cavani: Napoli'ye dönerim ama...

Paylaş
Cavani: Napoli'ye dönerim ama...

PSG'nin Uruguaylı oyuncusu Cavani, "Napoli'ye bir gün seve seve geri dönebilirim. Yalnızca tek bir şartım var. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis görevini bırakmalı" dedi.

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain’in (PSG) golcüsü Edinson Cavani, eski takımı Napoli’ye, kulüp başkanının görevini bırakması halinde dönebileceğini belirtti.

Cavani, Uruguay basınına yaptığı açıklamada, bir dönem formasını giydiği Napoli’ye geri dönebileceğini, bunun için tek bir şartı olduğunu belirterek, "Ailemle konuştum ve Napoli’ye bir gün seve seve geri dönebilirim. Yalnızca tek bir şartım var. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis görevini bırakmalı" ifadesini kullandı. Napoli’yi kent olarak da çok sevdiğini kaydeden Uruguaylı golcü, "Orayla aramda çok güçlü bağlar var. Gitme fırsatım olsaydı bir dakika bile düşünmezdim" değerlendirmesinde bulundu. Formasını giydiği tüm takımların kişisel ve profesyonel gelişimine katkısı bulunduğunu ve hepsine teşekkür borcu olduğunu anlatan 28 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

"Yine de üç yıl formasını giydiğim Napoli gerçekten de fantastikti. O kent bana adımı, olgunluğumu verdi ve uluslararası düzeyde bilinirliğimi arttırdı. Ne zaman bir yerde Napoli adı geçse duygusallaşıyorum."

Napoli’de, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında forma giyen Cavani, maaşına fazla zam istediği gerekçesiyle Başkan De Laurentiis tarafından olumsuz yönde eleştirilmiş ve ardından PSG’ye satılmıştı.

Haberin Devamı