Spor Cavcav şike için ifade verdi

Cavcav şike için ifade verdi

Paylaş
Cavcav şike için ifade verdi

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, şike soruşturması kapsamında Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi

Türk futbolunda gündeme bomba gibi düşen ve birçok tutuklamanın yaşandığı şike iddilarıyla ilgili olarak İlhan Cavcav'ın bilgisine başvuruldu.

Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı, bilgisine başvurmak üzere İlhan Cavcav'ı çağırdı. Bu gelişme üzerine Bodrum'da bulanan İlhan Cavcav, İstanbul'a hareket etti.

"SOĞAN YEMEDİM Kİ, AĞZIM KOKSUN"

Cavcav, adliye çıkışı sonrası, ""Devletin adaleti, beni çağırdılar, ifademi istediler. Sayın savcıya ifademi anlattım. Herhangi bir şey olduğunu sanmıyorum. Savcı beyin sorduğu sualleri cevapladım" dedi.

Bir gazetecinin, hangi sıfatla çağrıldığını sorduğu Cavcav, "Tanık mı, sanık mı bilmiyorum vallahi. Allah’a çok şükür 32 senedir kulüp başkanlığı yapıyorum. Soğan yemedim ki ağzım koksun" diye konuştu.

Şike iddiaları kapsamında geçtiğimiz sezon oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği maçı önemli bir yer kaplıyordu.

Bu maçta Gençlerbirliği kadrosunda bulunan yedek kaleci Recep Öztürk, kısa bir süre önce tutuklanmıştı. Recep Öztürk, ayrıca İlhan Cavcav'ın damadı durumunda bulunuyor.

ÜMİT OZAN KAZMAZ TESLİM OLDU

Futboldaki şike soruşturması kapsamında Pendikspor oyuncusu Ümit Ozan Kazmaz gözaltına alındısavcılığa teslim oldu.

Sarıyer Adliyesi'ne giderek teslim olan Ümit Ozan Kazmaz, savcılık tarafından, ifadesinin alınması amacıyla İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kazmaz’ın yeniden Sarıyer Adliyesine gönderilebileceği bildirildi.

Haberin Devamı