Kültür - Sanat Cazzip Project, 4 Nisan akşamı Moda Sahnesi'nde!
Paylaş
Cazzip Project, 4 Nisan akşamı Moda Sahnesi'nde!

Cazzip Project, ilk albümü “Stories”in lansman konseriyle 4 Nisan Çarşamba akşamı Moda Sahnesi'nde olacak

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak festivalde sahne alan; piyanoda Aslı Özer, basgitarda Erhan Ertetik ve davulda Ertuğrul Biber’den oluşan Cazzip Project, ilk albümü “Stories”in lansman konseriyle 4 Nisan Çarşamba akşamı saat 21:00’de Moda Sahnesi’nde cazseverlerle buluşuyor! Konserde, kendi parçalarının yanısıra popüler caz coverlarına da yer verecek Cazzip Project'e, sürpriz konuk müzisyenler ve albümün prodüktörü Cem Çatık gitarıyla eşlik ederek, lansman heyecanlarına ortak olacak.


Cazzip Project'in ilk albümü Stories dinleyici ile buluştu!


Cazzip Project’in ilk albümü “Stories”, çok bölümlü ve değişken ritimli parçalardan oluşmasıyla fark yaratıyor. Her parçanın ayrı bir hikayesi olması nedeniyle “Stories” adını alan albüm, grubun 5 yıl süren çalışmasının sonucu hayata geçti ve Cem Çatık prodüktörlüğünde Bubinga Records’ta kaydedildi. Albümün mastering’i Pieter Snapper tarafından Babajim Istanbul Studios & Mastering’te tamamlanırken, kayıt ve mix’i ise yine Cem Çatık’a ait.

Müzik eleştirmenleri tarafından övgüyle söz edilen Cazzip Project'in ilk albümü "Stories"in lansman konserine ait biletler, www.modasahnesi.com ve mekandan temin edilebilir.

Haberin Devamı