Kültür - Sanat Cazzip Project'in ilk albümü Stories dinleyici ile buluştu!
Paylaş
Cazzip Project'in ilk albümü Stories dinleyici ile buluştu!

Hissettikleri ve çalmak istedikleri müziği yapmak adına bir araya gelen, Aslı Özer, Erhan Ertetik ve Ertuğrul Biber’den oluşan Cazzip Project’in 6 parçadan oluşan ilk albümü “Stories” TMC etiketiyle raflarda ve dijital platformlardaki yerini aldı

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak festivalde sahne alan Cazzip Project’in ilk albümü “Stories”, çok bölümlü ve değişken ritimli parçalardan oluşmasıyla fark yaratıyor. Her parçanın ayrı bir hikayesi olması nedeniyle “Stories” adını alan albüm, grubun 5 yıl süren çalışmasının sonucu hayata geçti ve Cem Çatık prodüktörlüğünde Bubinga Records’ta kaydedildi. Albümün mastering’i Pieter Snapper tarafından Babajim Istanbul Studios & Mastering’de tamamlanırken, kayıt ve mix’i ise yine Cem Çatık’a ait.

Cazzip Project kimdir?


Cazzip Project, 2012 yılında Modern Müzik Akademisi'nde bir araya gelen Erhan Ertetik ve Ertuğrul Biber'e, sonrasında Aslı Özer'in katılmasıyla ortaya çıktı. Hissettikleri ve çalmak istedikleri müziği yapmak adına bir araya gelen grubun amacı, içlerindeki müziği ortaya koyabilmek. Bu düşüncelere sahip üç kişinin bir araya gelmesiyle oluşan güzel enerjinin sonuçlarını zamanla almaya başlamışlar ve besteler ortaya çıkmaya başlamış. Grubun piyanisti Aslı Özer, müzik çalışmalarının yanısıra, global bir şirkette satış müdürü olarak çalışıyor. Bas gitarist Erhan Ertetik Kıraç ve Gülşen’in sahnesine, grubun davulcusu Ertuğrul Biber, Bora Öztoprak ve Emre Kınay’ın sahnesine eşlik ediyor.

Cazzip Project; Hiromi Uehara, Avishai Cohen, Esbjorn Svensson Trio, Chick Corea Elektric Band, Gogo Penguin gibi isimlerden etkileniyor.

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak, festivalde sahne alan Cazzip Project, İstanbul'un birçok seçkin mekanında performanslarına devam ediyor.

Diskografi:

Stories (2018)

Haberin Devamı