Yaşam Çeçen kızının servet gelinliği

Çeçen kızının servet gelinliği

Paylaş
Çeçen kızının servet gelinliği

Çeçen işadamı Musa Bazhaeva’nın kızı Elina Monako’daki peri masalı gibi düğününde bir milyon liralık gelinlik giydi. Bazhaeva’nın Züheyr Murad imzalı gelinliği göz kamaştırdı

Kendisi gibi Çeçen olan Bekr Ali Han Mamakaev ile evlenen Bazhaeva düğünde Lübnanlı tasarımcı Züheyr Murad imzalı 240 bin sterlin (950 bin lira) değerindeki gelinlik giydi.

Şubat ayında tanışan çiftin, nisanda evlilik kararı aldığı belirtilirken, düğün için mekân olarak Monte Carlo'nun en gösterişli restoranı Le Louis XV seçildi.

Çeçen adetlerinin aksine oldukça az sayıda, sadece 100 misafir düğüne katılırken, geleneklere uygun olarak gelinin babası Musa Bazhaeva ve annesi Louisa düğüne katılmadı.

Masrafları erkek tarafınca karşılanan düğüne, evden kız çıkmasının üzüntüsü nedeniyle kız tarafının katılmadığı belirtildi.

Eğitimini Londra'da tamamlayan ve 6 dil konuşan 25 yaşındaki damat Ali Han'ın Dorchester Finans Grubu ve Alima Cosmetics'in başkanı olduğu, babasına ait bazı şirketlerde de hisselerinin bulunduğu biliniyor.

Gelin Elina'nın babası Musa Bazhaeva'nın ise OJSC Alliance Gr oup isimli şirketin başkanı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı