Spor Cedi Osman ve Furkan Korkmaz NBA'de

Cedi Osman ve Furkan Korkmaz NBA'de

Paylaş
Cedi Osman ve Furkan Korkmaz NBA'de

Furkan Korkmaz'ın Sixers ile anlaşmasının ardından İsrailli gazeteci David Pick'in haberine göre; Cedi Osman da Cleveland Cavaliers'a transfer olacak

FURKAN KORKMAZ


Misko Raznatovic’in attığı twittle Furkan Korkmaz’ın bir sonraki durağı Sixers olacağı ortaya çıkarken, geceye doğru ayrıntılar da belli oldu.

Furkan, Philadelphia’ya gidebilmek için Efes’e buy out ödemek zorunda ve Anadolu Efes ile Furkan’ın menajerliğini elinde bulunduran ISTBasket buy out konusunda anlaşmaya vardı. Efes, genç oyuncusuna yardımcı olarak sözleşmede yer alan 2 milyon dolardan daha az bir buy out parasına anlaşma varırken, yeni buy out bedelinin uzun vadede ödenmesini de kabul etti.


CEDİ OSMAN


Cedi Osman, 6 Temmuz’da Las Vegas’ta olacak ve Cavaliers yetkilileriyle bir araya gelecek. Her ne kadar yaz liginde oynamayacak olsa da bu görüşme oyuncunun geleceğine karar verebilir. Genç basketbolcu Anadolu Efes'e NBA'e gitmesi durumunda 1 milyon dolar buy-out ödeyecek. Eğer transfer gerçekleşmezse Efes'in oyuncunun sözleşmesini 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Haberin Devamı