Ekonomi Çekiç darbesine dahi dayanabilen PanzerGlass™ Türkiye’de!

Çekiç darbesine dahi dayanabilen PanzerGlass™ Türkiye’de!

Paylaş
Çekiç darbesine dahi dayanabilen PanzerGlass™ Türkiye’de!

Dünya çapında 56 ülke pazarında faaliyet gösteren, mobil aksesuar pazarının önemli kısmını oluşturan ekran koruyucu ürünlerinin dünya çapında yükselen yıldızı PanzerGlass™ ‘ın yeni seçimi Türkiye!

Ülkemizde akıllı telefon ve tablet pazar hacmi yıllık 15 milyon adeti buluyor. Her yeni çıkan model ile bu cihazlara daha fazla bedel ödenirken, tamamlayıcı ürünler içerisinde önemli bir yere sahip olan ekran koruyucu kullanma bilinci de paralel olarak gelişiyor.

Aynı bağlamda, ekran koruyucu pazarında küresel ve yerel eğilim dayanıksız ucuz ürünlerden, markalı, güvenilir ürünlere doğru hızla evriliyor. Gerek tüketici gerekse tedarikçi açısından bu bilinç güçlenirken genç ve teknoloji takipçisi nüfusu ile Türkiye pazarı, ekran koruyucu tasarım ve üretiminde dünyada pazar liderliğine koşan PanzerGlass™ ile özel bir sinerji oluşturuyor.



Kalite, Güven, İnovasyon,



Teknoloji PanzerGlass™ ’ın tek ve ana işi tüketici yararına yüksek teknoloji ürünü ekran koruyucular tasarlamak ve üretmektir. PanzerGlass™ hammadde tedariki, üretim, lokal pazarda kuruluş, satış, dağıtım ve son kullanıcıya kadarki tüm adımlarda bire bir yer alarak, süreci uçtan uca kontrol ederek sürdürülebilir kalite ve güven algısını faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda sağlamayı amaçlıyor.

Ürünlerin ana hammaddesi olarak dünyaca ünlü Japon ASAHI cam kullanılıyor. Bu cam en iyi koruma ve 100% dokunmatik hassasiyeti göz önüne alınarak 0.4 mm kalınlığında işlendikten sonra özel temperleme işleminden geçirilip, birden fazla uygulanabilirlik sağlayan yüksek kalite silikon ile birleştirilerek 6 Joule* şiddetinde darbeye karşı koruma ve 9(H)* çizilmezlik zırhına bürünüyor. Bu özellikleri sayesinde PanzerGlass™ Almanya Teknik Gözetim Kurumu TÜV Nord tarafından, global rakipleriyle yapılan dayanıklılık testinde ’en sağlam ekran koruyucu’ seçilmiştir.


Kısaca PanzerGlass™


2012’de Danimarka’nın sayılı holdinglerinden biri olan Juhl Bach Holding’in bir parçası olarak küçük ama sıkı bir ekip ile Danimarka’dan yola çıkmıştır. Bugün ise Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Afrika gibi beş anahtar pazar bölgesinde ve toplam 56 ülkede faaliyet göstermektedir. Farklı üreticilere ait 250’den fazla model ile uyumlu ürünleriyle yılda beş milyon adetin üzerinde ekran koruyucu satışı gerçekleştirmek suretiyle, yıldan yıla %400 büyüme performansı gösteren, tüketici koruma teknolojilerinde çığır açmaya odaklanmış, genç, dinamik ve baş döndürücü bir hızla büyüyen küresel bir sanayi ve teknoloji üreticisidir * 6 Joule şiddeti 1 kg ağırlığında demir bilyenin 1 metre yükseklikten ekran üzerine serbest düşüşü esnasında ortaya çıkan darbenin şiddetidir. 9 (H), sertik ve çizilmezlik göstergesi olan Mohs ölçeğine göre birinci sırada yer alan elmastan - 10 (H)- sonra gelen en yüksek ikinci sertlik ve çizilmezlik derecesidir.

Haberin Devamı