Gündem Çekici şarampole yuvarlanıp alev aldı: 2 ölü

Çekici şarampole yuvarlanıp alev aldı: 2 ölü

Paylaş
Çekici şarampole yuvarlanıp alev aldı: 2 ölü

Çekici şarampole yuvarlanıp alev aldı: 2 ölü

Küçükçekmece'de, lunaparkta kullanılan oyun arabası yüklü çekici, bir otomobilin sıkıştırması nedeniyle kontrolden çıkıp bariyerlere çarptıktan sonra su kanalına yuvarlandı. Kaza sonrası alev alan çekicideki 2 kişi, yanarak can verdi.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında O-3 Karayolu'nda meydana geldi. Lunaparkta kullanılmak üzere üretilen oyun arabası yüküyle Mahmutbey yönüne giden ve sürücüsü henüz belirnemeyen 34 TB 2278 plakalı çekici, iddiaya göre 34 YA 3937 plakalı otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Bariyere çarpan çekici, şarampoden yuvarlanıp sulama kanalına düştükten sonra alev aldı.

Çevredekiler, polis ve itfaiye ekiplerine haber verip, yangın tüpleri ve yoldan geçen bir su tankerinden uzatılan hortumla alevlere müdahale etti. Yaklaşık yarım saat sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahele ederek yangını kısa sürede söndürdü.

İtfaiye ekiplerinin kullanılmaz hale gelen araçta yaptığı incelemede, sürücü ile yanındaki arkadaşının yanan cesetlerini çıkardı. Yapılan incelemenin ardından cesetler, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza sonrası çevredekiler, kazaya neden olduğu belirtilen otomobilin sürücüne tepki gösterdi.
Otomobil sürücüsü ve yanındaki 2 arkadaşını gözaltına alan polis ekipleri, kazada yaşamını yitirenlerin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Süleyman KAYA/İSTANBUL,(DHA)