Türkiye (Son Dakika) Çekiçle kafasını parçaladı

Çekiçle kafasını parçaladı

Paylaş
Çekiçle kafasını parçaladı

Brooklyn'de 31 yaşındaki bir adam İspanyol turist Hugo Alejandre'ye kafatasını parçalayacak şekilde çekiçle vurdu

The New York Daily News'da yer alan habere göre; 31 yaşındaki Barcelonalı Hugo Alejandre şehir merkezindeki Murray ve Broadway caddelerinin yanındaki parkta bir bankta otururken öğleden sonra 3 civarında saldırıya uğradı.

Polis, 43 yaşındaki takım elbiseli Crown Heights’tan olan John Yoos’un, çekicin sivri kısmı ile Alejandre’nin başının soluna, hemen gözünün üstüne vurduğunu söyledi.

Darbe adamın kafatasını parçaladı. Polis, Alejandre’nin ellerinde ve kollarında da kendini korumak istemesi sonucunda oluşan yaralar olduğunu açıkladı.

Bellevue Hastane Merkezi’ne götürüldüğünü ve daha sonra durumunun stabil olduğunun bildirildiğini ekledi. Polisler ayrıca polisler olay yerine gelmeden önce korkunç saldırının görgü tanıklarının Yoos’u zaptettiğini söyledi.

Yetkililer, polisin çekici ele geçirdiğini, kriminal bir silah bulundurma ve pervasızca tehlike saçma nedeniyle de Yoos’un birinci derece saldırıyla suçlandığını söyledi.

Alejandre’nin Manhattan’daki bir hastanede stabil durumda olduğu bildirildi. Saldırgan olduğu iddia edilen 43 yaşındaki John Yoos tutuklandı.

Haberin Devamı