Gündem Çekiçle öldürdü, 'Ceset buldum' dedi

Çekiçle öldürdü, 'Ceset buldum' dedi

Paylaş
Çekiçle öldürdü, 'Ceset buldum' dedi

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde işlenen cinayetin faili suçunu itiraf ederken 'Cinsel tacizde bulundu, öldürdüm' dedi

İstanbul Ataköy'deki bir alışveriş merkezinde temizlik işçisi olarak çalışan Durmuş Karagöz (35), işarkadaşı Birol Civak (22) tarafından çekiçle öldürüldü. Suçunu itiraf eden zanlı öldürdüğü kişinin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

İddiaya göre alışveriş merkezinin temizlik işlerini yapan taşeron firmada çalışan Birol Civak (22) AVM güvenlik görevlilerine giderek asansör makine dairesinde işarkadaşı Durmuş Karagöz'ün cesedini bulduğunu söyledi.

ÇAPRAZ SORGUYA ALINDI

Olay yerine polisin de gelmesi üzerine yapılan incelemede Karagöz'ün kafasına aldığı çekiç darbeleri ile öldürüldüğü belirlendi. Yaklaşık 100 kişinin ifadesine başvuran Cinayet Masası Dedektifleri bu kişiler içinde bulunan Birol Civak'ın çelişkili ifadeleri ile karşılaştı. Çapraz sorguya alınan zanlı kısa sürede suçunu itiraf etti.

CİNSEL TACİZ İDDİASI

Cinayet anını ağlayarak anlatmaya başlayan Birol Civak “Temizlik yaptığım sırada arkadan birinin belime sarılması ile şaşkına döndüm. Baktığımda belime sarılan kişi Durmuş Karagöz'dü. Sen ne yapıyorsun sapık mısın dediğimde bana ‘Rahat dur kimse bunu bilmeyecek’ dedi. Ben de bütün gücümle ondan kurtulmaya çalıştım. Kemerimi çıkartıp sallayınca kafasına vurdu ve o anda belimi bıraktı. Boğuşmaya başladığımızda o anda elime geçirdiğim çekiçle kafasına rastgele vurmaya başladım" iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan Birol Civak çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet AKTARAN-İSTANBUL-DHA