Yaşam Çekimlerde kanatlanıp uçtular

Çekimlerde kanatlanıp uçtular

Paylaş
Çekimlerde kanatlanıp uçtular

Transformers: Dark Side of the Moon (Transformers Ay'ın Karanlık Yüzü) 29 Haziran'da 3 boyutlu olarak vizyona giriyor

Milyonların hayranı olduğu Transformers serisinin 3'üncü filmi, Transformers: Dark Side of the Moon (Transformers Ay’ın Karanlık Yüzü) 29 Haziran’da 3 boyutlu olarak vizyona giriyor.

Tüm serinin yönetmen koltuğunda oturan Michael Bay ismi bu filmde de değişmedi. Filmin başrollerinde Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Malkovich ve Patrick Dempsey yer alıyor.

İlk 2 filmde oynayan Megan Fox’un bu filmde yer almaması hayranlarını hayal kırıklığına uğratsa da yerine gelen Victoria’s Secret’ın güzel modeli Rosie Huntington-Whiteley gönüllere biraz su serpmişe benziyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5536","5536","201106","5536-5.jpg");

Filmde, Optimus Prime ve arkadaşların bu sefer ayda saklanan bir Cybertron gemisini keşfedecek ve Decepticons tehlikesinden dünyamızı korumaya çalışacak. Transformers'ın son savaşı yaklaşıyor...

ÇEKİMLERDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Transformers: Ayın Karanlık Yüzü’nde kamerayla daha önce kimsenin denemediği çekimleri yapmaya çalışan Bay, şehir merkezinde kanatlı giysilerle uçan gerçek insanları kullandı. Çekim sırasında Bay ve ekibi kablo kameralarla bazı düzenekler hazırlayarak ve Chicago kanyonlarında kanatlı uçan adamları çekmesi için, yine kanatlı giysisi olan bir kişiye 3 boyutlu kamera taktı. Binalar arasında saatte 230 km hızla çekimler yapıldı.

Haberin Devamı