Türkiye (Son Dakika) Çekirge bir zıplar...

Çekirge bir zıplar...

Paylaş
Çekirge bir zıplar...

Önceki gece girdikleri okulda güvenlik kameralarına yakalanınca çaldıklarını bırakıp kaçan, dün gece de bu kayıt cihazlarını çalmak üzere aynı okula giren hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Çekmeköy'de bir Anadolu Lisesi'ne girerek 2 cep telefonu ve bir LCD bilgisayar ekranının yanı sıra, güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği 2 cihazı çalan hırsızlar, polisin yaptığı baskında kıskıvrak yakalandı.

Hamidiye Mahallesi'ndeki Güç Kardeşler Anadolu Lisesi’nde hırsızlık yapan 2 kişi Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin baskınıyla yakalandı. Edinilen bilgiye göre önceki gece aynı lisede yaşanan hırsızlığı araştıran polis, okul çevresine devriye ekibi koydu. Okulun içinde birilerinin olduğunu fark eden polisler, takviye ekipler çağırarak okul çevresinde güvenlik önlemi aldı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İÇİN GİRMİŞLER

İçeri giren polisler, güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği 2 cihaz, 2 cep telefonu ve bir LCD bilgisayar ekranı alan hırsızlık zanlılarını kıskıvrak yakaladı. Polis zanlıların okuldan çalmak istedikleri eşyaları okulun bahçesindeki Atatürk büstünün arkasında buldu. Zanlıların dün okula girerek bir adet LCD televizyon çaldıkları ancak, okulun güvenlik kamerasına yakalandıkları şüphesiyle bu gece tekrar okula girdikleri ve güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği cihazları da çalmaya çalıştıkları öğrenildi.

"YOĞURT ALDIK"

Çekmeköy Polis Merkezi’ne götürülen hırsızlık zanlıları Yasin Ş. (19) ve Ahmet Ö.’nün (19) ifadelerinin alınamsının ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Zanlıların, basın mensuplarının "Okuldan ne aldınız?" sorusuna ise, "Yoğurt aldık" yanıtını vermesi ise dikkat çekti. Güvenlik kamerası kayıtlarında yapılan incelemede ise dün gece okuldan çalınan LCD televizyonun da aynı zanlılar tarafından çalındığının ortaya çıktığı öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı