Gündem 'Çekmeyin lütfen işimden olurum'

'Çekmeyin lütfen işimden olurum'

Paylaş
'Çekmeyin lütfen işimden olurum'

Antalya'da dün gece art arda meydana gelen üç ayrı kazada 2 kişi öldü, 3'ü ağır 7 kişi yaralandı

İlk kaza saat 02.00 sıralarında Barınaklar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Selçuk Çelik (25)otomobilin direksiyon kontrolünü aşırı alkolün de etkisiyle yitirdi. Araç kontrolden çıkarak önce kaldırımdaki ağacı kopartarak bir işyerine girdi, sonra da yola savruldu. Kazada 1.26 promil alkollü olduğu öğrenilen Selçuk Çelik ile arkadaşı Serdar Akçil çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Haberin Devamı

İŞİNDEN OLMAKTAN KORKTU

İkinci kaza saat 04.00 sıralarında Yener Ulusoy Bulvarı Şarampol-2 Alt Geçidi'nden çıkışta meydana geldi. Bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan E.B. (31), otomobiliyle alt geçit içerisindeki virajı alamayarak önce duvara çarptı, ardından geçit çıkışında orta bariyerlere savrulan otomobil ters dönerek yolun ortasına düştü.

E.B. kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlattı. Balkan, kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere, “Çekmeyin lütfen yoksa işimden olurum” diyerek tepki gösterdi. E.B de hastaneye kaldırıldı.

ÖĞRENCİLER KAZA YAPTI

Üçüncü kaza ise saat 05.00 sıralarında Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. İçerisinde hafta sonu tatili için Burdur'dan Antalya'ya gelen 6 kişinin bulunduğu Sercan Kuşoğulları yönetimindeki kamyonet, kavşak sistemine gelmeden 50 metre geride orta refüje çarparak kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet refüjdeki ağaçları kırarak reklam tabelasını da yerinden söktükten sonra durabildi. Can pazarının yaşandığı korkunç kazada araç içerisinde sıkışan sürücü Sercan Kuşoğulları (22) ile Mehmet Akman (29) yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Otomobilden orta refüje fırlayan ve yardım çığlıkları atan Sibel Çakır, Tamer Eryılmaz (20), Duygu Şenkan (23) ile Burak Baş (15) yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Cesetler itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak morga kaldırıldı. Kazada ölen ve yaralanan gençlerin bazılarının Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisi oldukları öğrenildi. Gençlerin hafta sonu tatili için sabaha karşı Antalya'ya geldikleri kaydedildi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)