Gündem Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi

Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi

Paylaş
Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Bugünden itibaren ölüm orucuna son veriyorum. Sayın Kaymakamla konuşup kent meydanında çadır kuracağım." dedi

Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi amacıyla Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüşle gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 gündür sürdürdüğünü söylediği ölüm orucunu sonlandırdığını belirtti.


Kılıçdaroğlu: Kardeşim de olsa kapının önüne koyarız


Vatandaş olarak FETÖ'ye karşı başlattığı mücadeleye devam edeceğini bildiren Kılıçdaroğlu, "Ben normal bir vatandaşım. Kendi bireysel tepkimi ortaya koydum. Bugünden itibaren ölüm orucuna son veriyorum. Sayın Kaymakamla konuşup kent meydanında çadır kuracağım. Ve mücadeleme böyle devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

"Benim arkamda kimse yok"


Ağabeyinin bir televizyon programında kendisi hakkında söylediği, "Birisi cebine para koyup, 'Çık bunu söyle' dediyse kimse kusura bakmasın, alır kapının önüne koyarız." sözlerinden üzüntü duyduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Ben bu zamana kadar hiçbir yere gidip para talebinde bulunmadım. Ağabeyim bazı müteahhitlerin benim arkamda olduğunu söylüyor. Benim arkamda kimse yok. Bütün bankalara gidip benim hesaplarımı araştırsınlar. Bir kuruş para bulurlarsa o zaman konuşsunlar."


Celal Kılıçdaroğlu CHP’den istifa etti