Yaşam Çelik adam!

Çelik adam!

Paylaş
Çelik adam!

Remzi Karataşoğlu, bıçakları keskin taraflarından tutup ağırlık çekti, inşaat demirlerini eğdi...

Uzakdoğu sporlarıyla uğraşan Remzi Karataşoğlu sporun gücünü göstermek için güç ve denge gösterisi yaptı. Noter huzurunda gerçekleştirdiği gösterisi sırasında çelik tellere bağladığı 2 bıçağı keskin kısımlarından çıplak elle tutan Karataşoğlu, sandalyelere oturttuğu 212 kilogram ağırlığındaki 2 kişiyi kaldırdı.

Haberin Devamı

Koşuyolu Spor Merkezi'nde rekor denemeleri gerçekleştiren Remzi Karataşoğlu 212 kilogram ağırlığındaki iki kişiyi sandalye üzerine oturtarak, ucuna kesin hale getirilmiş iki bıçak bağladığı halat yardımıyla sandalyeleri 30 saniyede 4.7 metre çekmeyi başardı. Karataşoğlu ayrıca, 5.6 milimetre kalınlığında 3 tane inşaat demirini de bir ucunu yere sabitleyerek, diğer uçlarını da boğazına dayayarak eğdi.

Bu sırada yardımcılarından bir kişi de Karataş'ın sırtında sopa kırdı. Karataşoğlu, bir de elektriğe bağlanmış ve yanar halde bulunan 60 santimetre uzunluğunda bir florosan lambada, 11 saniye barfiks çekti.

Rekor denemelerini 2 doktor nezaretinde gerçekleştiren Karataşoğlu, denemelerini hiç bir yara almadan tamamladı.

30 yıldır Çin Boksu ve Kung fu sporlarıyla uğraştığını belirten Remzi Karataşoğlu, yaptığı rekor denemelerinde spor yapanlarla yapmayanlar arasındaki farkı göstermek istediğini söyleyerek “Spor yapmak ekonomiye de faydalı. Ne kadar spor yaparsan o kadar az ilaç kullanırsın" dedi.

Haberin Devamı

Cengiz ÇOBAN / Mithat HEMŞERİ - İSTANBUL -DHA