Dünya Çelik yelek testini CEO kendi üzerinde yaptı

Çelik yelek testini CEO kendi üzerinde yaptı

Paylaş
Çelik yelek testini CEO kendi üzerinde yaptı

Ukrayna merkezli Ukrainian Armor şirketinin CEO'su Vyacheslav Nalyvaiko, geliştirdikleri yeni çelik yeleği denemek için namlunun ucuna geçti

Ukrayna'da akılalmaz bir deney ile çelik yeleğin sağlamlığı test edildi.

Ukrainian Armor şirketinin CEO'su Vyacheslav Nalyvaiko yeni ürettikleri ve sağlamlığında son derece iddialı oldukları bir çelik yeleğin testini gerçekleştirdi. Hem de kendi üzerinde...

ÇELİK YELEĞİ GİYDİ, NAMLUNUN UCUNA GEÇTİ


CEO ürettiği yelekten öylesine emindi ki çelik yeleği giyerek Kalaşnikov'un karşısına geçti.

Şirketin görevlilerinden biri de silahın başına geçerek tüfeğin mermi haznesini doldurdu, ardından cephaneyi yerleştirdi.

'ÇELİK YELEK ÜRETİYORSANIZ...'


Yaklaşık 10 metre uzaklıktan kendisine ateş edilmesini bekleyen cesur CEO, korkusuzca namlunun karşısında bekledi. Nalyvaiko, yaptığı açıklamada, “Eğer çelik yelek üretiyorsanız, ne kadar sağlam olduğundan emin olmalısınız.” ifadelerini kullandı.

YERİNDEN BİLE KIPIRDATMADI


Ateş açan görevli karşısında duran CEO'yu vurdu. Gözünü kırpmadan namlunun karşısından kıpırdamayan CEO da test sonrasında yeleğin koruyucusundaki mermiyi gösterdi.

Söz konusu yelek, mermi şiddetinin büyük bir kısmını emecek şekilde tasarlandı. Hatta yakın mesafeden ateş edilmesine rağmen, güçlü silahın mermilerindeki enerji Nalyvaiko’yu yerinden bile kıpırdatamadı.

Haberin Devamı