Magazin Celine Dion Vogue için çıplak poz verdi

Celine Dion Vogue için çıplak poz verdi

Paylaş
Celine Dion Vogue için çıplak poz verdi

Celine Dion’u daha önce hiç böyle görmediğiniz garanti! İşte başarılı şarkıcının Amerikan Vogue için verdiği pozdan ilk fotoğraf…

Celine Dion daha önce hiç görülmediği gibi bir poz ile magazin dünyası gündemine oturdu. Amerikan Vogue dergisinin Instagram sayfasında 49 yaşındaki şarkıcının kolları katlanmış ve bacakları çapraz bir şekilde pervaz bir koltuğa oturarak, bir gezi sırasında beyaz bir giysi giymiş olduğunu gösteren bir fotoğraf yayınlandı.

Parlak altın çizmeler de ayrıca yanındaki ahşap zemin üzerine uzanıyor. "Celine Dion, şovlar arasındaki değişimi gözler önüne sererken, çıplak bir gerçek var; son beş yıldır kendi performanslarıyla (Las Vegas'ta ve Avrupa'nın şu andaki mini turnesinde) haute couture giymişti” başlığı ile yayınlanan haber oldukça dikkat çekti.



Dion ise dergide yer alan fotoğrafı için ilginç bir söz sarf etti; "Giysiler beni takip ediyor, ben giysileri takip etmiyorum." Dion'un çıplak pozu Vogue dergisinin sosyal medya paylaşım uygulaması Instagram hesabı üzerinden paylaşıldı.

Fotoğraf ayrıca çok kısa bir süre içerisinde 120 bine yakın beğeni ve binlerce yorum toplamayı başardı. 49 yaşında olmasına rağmen Dion oldukça sağlıklı ve fit gözüktü.

Haberin Devamı