Magazin Celine Dion'un mucize bebekleri!

Celine Dion'un mucize bebekleri!

Paylaş
Celine Dion'un mucize bebekleri!

Kanadalı 42 yaşındaki şarkıcı Celine Dion, erken doğan 35 haftalık ikiz oğullarını Florida'da dünyaya getirdi. Hem Dion'un hem de ikizlerin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen eşi Rene Angilil, "Muazzam bir duygu" diyor


Öncelikle sizi tebrik ediyoruz. Celine ve çocuklar nasıl?
Hepsi çok iyi. Size her şeyin nasıl olup bittiğini anlatacağım. Dün René-Charles ile evden çıkmak üzereydim. Oğlumun o gün beyzbol maçı vardı ve o an Celine’den bir telefon aldık; "Sanırım hemen şimdi gelsen iyi olur, gerçekleşmek üzere!" Aynı anda doktor da diğer hattan arayıp hemen oraya gitmemiz gerektiğini söyledi. Neyse ki Celine’in annesi ve kız kardeşlerinden üçü evde kalıyorlardı. Böylece kız kardeşlerinden biri René-Charles ile ilgilendi. Onlar beyzbol oyununa gittiler ve ben de kız kardeşlerinden Linda ve annesiyle hemen hastaneye gittim.

Eve geldiklerinde onların bakımında kim size yardımcı olacak?
Şimdiye kadar teyzeleri Linda bizimleydi. René-Charles’a o bakmıştı. O ve eşi bize çok yakın oturuyorlar.

Bütün bu ilgi sizi rahatsız ediyor mu?
Buna alışığız. Halkın gözü önündeyiz, ünlü kişileriz. İnsanların Celine’i sevdiklerini ve onun adına mutlu olduklarını görmek harika. Fakat 1000’in üzerinde ödülü olmasına karşın evimizde hiç ödül yok. Bu ev bir aile evi. Eğlence dünyası hakkında düşünmemeye çalışıyoruz. Evde neredeyse hiç müzik çalmıyoruz.

Ama bebeklere şarkı söyleyecektir...
Eminim söyleyecektir.

René - Charles bu kadar ünlü anne-babaya sahip olma gerçeğiyle nasıl başediyor?
Bu durumun onun için yüzde 100 sorun oluşturmadığı konusunda emin değilim; ünlü kişiler olduğumuzu biliyor, onun için bir sorun değil. Artık okula gittiği için en önemlisi normal bir çocuk gibi olabilmesidir. Öğretmenleri annesi ile böbürlenmemesinden ve diğer çocuklara karşı cömert olmasından çok etkilendiklerini söylüyorlar. Biz onunla çok gurur duyuyoruz.

Haberin Devamı

Bebeklerin ismi hâlâ yok
Çocuklara isim verdiniz mi?
Henüz değil. Onlar şu an için Bebek A ve Bebek B’ler.

Bu kadar erken gelmelerine şaşırdınız mı?
İçeride daha uzun kalacaklarını sanmıştık.
8 Kasım’da doğmaları bekleniyordu.

Celine eski formuna kavuşmak için acele ediyor mu?
Celine, asla bunu düşünmedi. Bir Kanada kanalında yayınlanan röportajında 1998’e ait bir film parçası bulmuşlar. Orada "Hayalim bir gün ikizlerimin olmasıdır. 18 - 20 kg alarak göbeğimin olması çok hoşuma giderdi" demiş. Bu tam da aldığı kiloydu. Bunu söylediğini bile hatırlamıyordu; klibi izlediği andaki yüz ifadesini görmeliydiniz.

Röportaj: ALISON EASTWOOD
Derleyen: AYÇA SARICA
Fotoğraflar: GERARD SCHACHMES

Haberin Devamı