Dr. Haydar Dümen Çeliski yıpratıyor...
HABERİ PAYLAŞ

Çeliski yıpratıyor...

Haberin Devamı

Kızlık zarı konusunda herkes şaşkın. Kızlar korkulu ama istediklerini yapmaktan geri kalmıyor. Erkekler, hem kızla ilişkiye girmek hem de el değmemiş olanıyla evlenmek istiyor. İşte bu çelişkiler sizlerin ruhunu yıpratıyor. Cinsellik denince gözünüz kararıyor sonrasında da pişmanlık tüm bedeninizi sarıyor.

BÖYLE SORU YOK!

Benimkinin sesi çıkmıyor

47 yaşındayım, benimki eskisi gibi ses vermiyor. Hanım arkadaşım bu duruma kızıyor, ne yapsam eskisi gibi olur?

CEVAP
Ah değerli okurum, nerede kaldı o eski kavun, karpuzla maydanozlar... Ve tabii ki eski kızlar. O günler geçti, eski çamlar bardak oldu. Yıllar içinde nice umutlar sararıp soldu. Oysa 47 yaş erkekliğin doruğu ve ne yapsan ses veriyor durumudur. Kadın arkadaşını anlamadım. Bekar mısın, kaçamak yollarına bakan, fırsat kollayan mısın? Bu önemli. Kadın arkadaşının yaşı nerelerde? O dilsiz, beyinsiz organın ne suçu var? Dizginleri çekince siniyor, mahmuzlayınca tırısa geçiyor. Sonuçta olay dönüp dolaşıp sana geliyor. Aklıma geldi, yenge var mı? Anlayacağın, elimdeki sihirli formül de olsa bu sorunun cevabına bağlı. Evliysen kullanamam, önce durumu öğrenip karar vermem gerekiyor

GÜNÜN SORULARI

Ufaklık sürekli ayakta...

21 yaşındayım, benim ufaklık sürekli ayakta. Her gün mastürbasyon yapıyorum, cinselliği hiç düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Kızlar da bana yüz vermiyor. Ne yapacağım?

CEVAP
Değerli okurum, takıntı diye bir sözcük vardır. Kafa yani düşünce o kavrama takılıp kalmışsa, unutayım şunu dedikçe akla gelir. Sen dıştan, o içten direnirsiniz. Onun stili beyin kıvrımlarıdır, orada saklanır. Sen dışarıdan ateş etsen tutturamazsın. Yalanla dolanla avutup yapamadığın şeyleri de yutturamazsın. Akıl çeşmenin akan suyu kaynak gibidir. Güç onun yani beynin elindedir. Bir tutkuya kapılmaya görsün. Her alanda kişilere kök söktürür. Bunun bilimsel adı da obsessyondur. Aldın bilgileri, güle güle kullan desem neye yarar? Bunun için kısa keselim, mastürbasyonu haftada 4’e indirelim.

Fındık,fıstık yesem büyür mü?

17 yaşındayım, penisim 15 santim. Arkadaşlara “Benimki büyük” diye takılırdım. Şimdi onlarınki benimkini geçmiş. Fındık, fıstık yesem, spor yapsam benimki büyür mü?

CEVAP
Vah benim çiçeği burnunda taze delikanlım, normale razı olmuyor, anatomik olarak ideal boya isyanları oynuyorsun. Oysa senin büyütecek nice yanların var. Şimdi tam zamanıdır, bilgi, yetenek, ideallerin, hobilerin ve sevgilerin. Sevgini büyütürken sevgililere ihtiyacın olacak. Şiir ezberleyecek, çiçeklerde doğa harikalarını seyredecek, onların yapılarından esenlik kazanacaksın. İşte bu duygularla sevgililer birbirine sarılmalıdır. Tercih hep ruhta olacak, fıstık yerine dışarıda fıstıklarla gözünü gönlünü doyuracaksın. Fıstığı tadı için değil, dişleyerek ve de sana kıyak olsun diye yemeğe kalkarsan aldanırsın aslanım. Ne yerse ye, aklını yeme.

Genişlerse ne olacak?

1.5 yıllık evliyim. Eşimle çocuk istiyoruz ama ben korkuyorum. Doğumda vajina genişliyormuş. Bunu kafaya takıyorum. Ne kadar genişliyor ve düzelme şansı yok mu?

CEVAP
Değerli okurum, genişlerse ameliyatla düzeltirsin. Ama vajinayı da çok dar bir organ olarak düşünmeyin. O doğuma programlanmış. Kendi esnekliğini korur, kazanır. Ama müdahale gerekirse de onu ileride yaptırırsınız.

Kızlar ilişkiden kaçıyor

22 yaşındayım, penisim büyük. Kızlar ilişkiye girmekten kaçıyor. Kısalttırmak mümkün mü?

CEVAP
Değerli okurum, haklısın ama penisin kısaltılamıyor. İdareli kullanırsın olur biter.

Bakireliği bozuldu mu?

21 yaşındayım. Cinsel organım 3 santim kadar kız arkadaşımın vajinasına girdi. Kız arkadaşım 1 saat sonra kan geldiğini söyledi. Acaba sevgilimin bakireliği bozulmuş mudur?

CEVAP
Değerli okurum, galiba yırtıldı. Kızlık zarı bozmak için 3 santim girmesi yeterlidir.

Biraz daha büyür mü?

18 yaşındayım ve penisim 16 santim. Sizce cinsel organım daha fazla büyür mü? İleride cinsel ilişki sırasında sorun olur mu?

CEVAP
Değerli okurum, penisin daha fazla büyümez. Bu boy da iyinin iyisidir.

Bozulmuş olabilir mi?

20 yaşında kızım. 2 yıl önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikteliğimiz oldu. Erkek arkadaşımın organının vajinamda hisseder gibi oldum. Sevgilim “Kızlık zarı daha geride” dedi. O an acı hissetim, açık pembe de kan vardı. Kızlık zarıma bir zararı olmuş mudur?

CEVAP
Sevgili okurum, zedelendiğini sanıyorum. Kızlık zarı hemen kapıda olduğu için bir ölçüde ya da tam olarak da yırtılmış olabilir. Yaptığınız bu eylemler psikolojik, sosyal ve kimliğiniz açısından sorun yaratmıyor. Kızlık zarı konusunda paniğe kapılıyorsunuz. Bu çelişki sizin ruhunuzu karartıyor. Bu konularda daha akıllı, daha ciddi, gerektiğinde daha iradeli olmalısınız. Ne yapmak ve nereye gitmek istediğinizi bilmelisiniz.

Büyütmek mümkün mü?

15 yaşındayım. Penisim10 santim ve büyümez diye korkuyorum. İlaç ya da hormon tedavisi ile büyümesi sağlanabilir mi?

CEVAP
Sevgili yavrum, bir üroloji uzmanına başvur, bir baksınlar bakalım. Biraz daha büyür diye düşünüyorum.

Ya çocuğumuz olmazsa?

2 aylık evliyim. 1 aydır korunmuyoruz ama çocuğumuz olmadı. Ben çocukları çok seviyorum. Ya doktor “Çocuğunuz olmayacak” derse ne yaparız?

CEVAP
Değerli okurum, bekleyin. Zaten evliliğin ilk yıllarında hemen çocuk olmuyor. Beden bekliyor, kendini hazırlıyor. Aceleniz ne? Önünüzde uzun yıllar var. Aradan 3-5 yıl geçer hâlâ olmazsa önlem alırsınız. Zaten çocuk o zaman lazım. Önce karnınızı doyurun.

Çok heyecanlanıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Acaba ne yapmam gerekiyor? Sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi geliyor

CEVAP
Değerli okurum, korkmaya devam. 2 yıl kadar kalbin bu heyecana alışır. Sen de ilk denemeni yaparsın. Bana göre kalbin senden daha akıllı.

Yüzümde sivilce çıkar mı?

Boşaldıktan sonra yüzümde sivilce çıkar mı?

CEVAP
Değerli okurum, yok. Yüzünü temiz tut. Kremsiz sabunlarla günde 2 kere sabunla. Sivilceleri sıkma. 1-2 kere de alkolle ovala.

İlişkim olmadı

23 yaşındayım. Penisim 10 santim. Daha önce hiç cinsel ilişkim olmadı. Çok korkuyorum, acaba cinsel organımı büyütmenin bir yolu var mı? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Değerli okurum, en büyük iyilik geliyor. Penisin normaldirve evliliğini sürdürecek boyutta. Çocuğun da olacak. Duygularına, ruhuna, sevdiğin ya da evleneceğin kadınala, saygılı, sevgili bir yaklaşımla en mutlu aileyi oluşturursunuz.

Onlarınki neden büyük?

19 yaşındayım. Benim yaşımdaki gençlerin penisi benden daha büyük. Arkadaşlarımın penisleri çok büyük. Acaba bu sorun mu?

CEVAP
Değerli okurum, kaç santim, kaç santim, kaç santim? Bilmek gerekir.

Acı çekiyorum

25 yaşında kızım. 3 yıldır bir erkek arkadaşımla düzenli ilişkiye giriyoruz. Ama benim cinsel organımda çok ağrı oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Değerli okurum, sanırım senden kaynaklanıyor. Orada bir olay var mı, yok mu bir kadın doğum uzmanı görmeli. Eğer sorun yoksa o ağrıyı gideririz

Bir dilim ekmeğin bir avuç altından daha değerli olduğu zamanlarda altınları bölüşmenin ne anlamı olabilir? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder