Spor Celtic'ten Bursa'ya destek yağıyor

Celtic'ten Bursa'ya destek yağıyor

Paylaş
Celtic'ten Bursa'ya destek yağıyor

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Glasgow Rangers maçı öncesi, Rangers'ın ezeli rakibi Celtic'in ateşli taraftarlarlarından destek mailleri yağıyor

İskoçya Premier Ligi’nde Glasgow Rangers ile Celtic takımları arasındaki ezeli rekabet, Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ikinci maçını deplasmanda Glasgow Rangers ile yapacak Bursaspor maçına yansıdı. Şampiyonlar Ligi maçı öncesi, Celticli taraftarlar yeşil-beyazlı kulübü mail yağmuruna tuttu.

Bir yandan sanal mağazadan Bursaspor’un kendi formalarıyla aynı olan çizgili formalarından alan Celtic taraftarları, bir yandan da gönderdikleri mailde, bu maçta Bursaspor’u destekleyeceklerini, gelen taraftarların ise otel yerine kendi evlerinde ağırlamak istediklerini belirttiler.

DOSTLUK KURULDU

Bursaspor ile Celtic’in renktaş takımlar olduğunu, iki kulüp taraftarları arasında zaten uzun bir süre önce sitelerde ve elektronik posta yazışmalarıyla dostluk kurulduğunu vurgulayan Eren, “İskoçya’ya Bursa’dan taraftarlarımız gidecek.

Diğer Avrupa ülkelerinden de Türkler’in bu maça ilgi göstereceğini düşünüyorum. Sanırım bizi destekleyenler, Celticli taraftarlar sayesinde tahminimizden daha fazla olacak” şeklinde konuştu.

CELTİC FORMASI İLE ÇIKMAK İSTEYECEKLER

Öte yandan Rangers’ın ezeli rakibi Celtic’le forması birebir aynı olan Bursaspor’un, çarşamba günü oynanacak karşılaşmaya, bu formayla çıkmak isteyeceği öğrenildi.

Glasgow Rangers yönetimi, Celtic’le olan rekabetlerinden dolayı Bursasporlu yetkilileri arayarak “Yeşil beyaz çizgili formanızı giymeyin” ricasında bulunduğu, ancak, Bursaspor’un bu konuda yorum yapmadığı öğrenildi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı