Magazin Cem Belevi’den hayranlarına müjde!

Cem Belevi’den hayranlarına müjde!

Paylaş
Cem Belevi’den hayranlarına müjde!

Bodrum'da konser veren şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi, dizi setini özlediğini, yeniden ekranlara döneceğini açıkladı

Bodrum’da tatilcileri coşturan Cem Belevi sahnede yerinde duramadı.

Canlı performans da yapan Can Belevi, hayranlarından tam not aldı.


"KENDİME ZAMAN AYIRAMIYORUM"


Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cem Belevi, çok yoğun olduklarını ifade ederek, “Bayağı yoğun geçiyor yaz sezonu. Bodrum’daki konserimizi bitirir bitirmez, önce İstanbul’a oradan da Tokat’a geçeceğiz. Ardından Antalya ve Çeşme konserleri daha sonra tekrar Bodrum’da sahne alacağız. Kendime çok fazla zaman ayıramıyorum. Bazı konserlerimize 1 gün önceden gidip dinlenme fırsatı bulmaya çalışıyorum” dedi.


HAYRANLARINA MÜJDE VERDİ


Şarkı müjdesi de veren Cem Belevi, “Yakın zamanda sözü, müziği bana ait olan yeni bir şarkım çıkacak. Temmuz ayının bitiminde klibini de çekmiş oluruz. ’Aç kollarını’ şarkısının rüzgarı devam ederken yeni bir şarkı tekrar gelecek” ifadelerini kullandı.


DİZİ PROJELERİNİ DE İNCELİYOR


Dizi projelerini incelediğini anlatan Cem Belevi, “Dizi projeleri gelmeye başladı onları inceliyoruz. Okuduğum senaryolar var. Bazı senaryolar beni çok heyecanlandırıyor. Bu yıl yeniden bir dizide oynamak istiyorum, özledik açıkçası setleri. 1 senedir dizi ve set ortamından uzak kaldım. Ben ters köşe rolleri seviyorum. Kötü karakter olabilir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı