Magazin 'Cem çok agresif;çağırdım,gelmedi'

'Cem çok agresif;çağırdım,gelmedi'

Paylaş
'Cem çok agresif;çağırdım,gelmedi'

Şahan Gökbakar Cem Yılmaz ve diğer komedyenleri galaya davet ettiğini;ama gelmediklerini söyledi

MERVE İLE AŞKINI ANLATTI

Şahan Gökbakar’ın hem senaryosunu yazdığı, hem başrolünde oynadığı, kardeşi Togan Gökbakar’ın yönettiği ‘Recep İvedik 3’ün galası Harbiye’deki Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda önceki akşam yapıldı. 2 bin kişinin geldiği galaya yeni sevgilisi Merve Sevi ile katılan Şahan Gökbakar önce “Biz, ‘Zuhal Topal’la İzdivaç programında tanıştık” esprisini yaptı, sonra da “Ben atak davrandım ve Merve’ye ‘Sana karşı boş değilim’ dedim. Aşk böyle başladı” diye konuştu. Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ile ilgili sorulara da yanıt verdi.

'KENDİNİZİ BİR ŞEY ZANNETMEYİN'

Cem Yılmaz ve diğer komedyenleri galaya davet ettiğini, ama gelmediklerini belirten Şahan Gökbakar şunları şöyledi: “Ben şimdiye kadar sadece Cem’in agresif konuşmalarına yanıt verdim. Yoksa Cem’i başarılı bulurum. Sevdiğim bir laf vardır: Sular yükselince balıklar karıncaları, sular çekilince karıncalar balıkları yer. Kendinizi bir şey zannetmeyin, her şeye sular karar verir!”

Şahan Gökbakar, “Bir ara Hülya Avşar ile Gülben Ergen atışırdı, ama onların modası geçti. Hande Yener-Demet Akalın da barıştı. Biz de Cem ile yemeğe gidip cipte öpüşeceğiz” dedi. ‘Recep İvedik 3’, 12 Şubat’ta vizyonda.

KEÇİSİNİN ADI: BEHLÜL

Recep İvedik 3’te babaannesinin ölümünden sonra sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik’in hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik spor yapıyor, sergi geziyor, kütüphaneye gidiyor. Sosyalleşmek için kurslara da katılan Recep İvedik’e bu serüvende 46 oyuncu eşlik ediyor. Recep İvedik’in filmdeki keçisinin adı ‘Behlül’. Şahan Gökbakar, ‘Aşk-ı Memnu’daki ‘Behlül’den (Kıvanç Tatlıtuğ) ilham aldığını söyledi. Şahan Gökbakar “Bu filmden de ‘Recep İvedik 1 ve 2’ye yakın rakam bekliyorum. İnşallah kendi rekorumuzu kırarız” dedi. 33 hafta vizyonda kalan’ Recep İvedik 2’, 2009’da Türkiye’de en çok izlenen film oldu. Yaklaşık 8.5 milyon kişinin izlediği Recep İvedik 1 ve 2 toplam 33 milyon 481 bin hasılat yapmıştı.

GALADA OLAY ÇIKTI

* ‘Recep İvedik 3’ün yapımcısı Faruk Aksoy’un kardeşi Servet Aksoy galada magazin muhabirlerini tehdit etti ve “Çıkışta beni bekleyin” dedi. Bunun üzerine Şahan Gökbakar’a haber verildi. Şahan Gökbakar muhabirlerden özür diledi. Görevliler, Servet Aksoy’u uzaklaştırdı.

* Organizasyondaki hatalar yüzünden birçok davetli, filmi izleyemedi.

* Film sırasında cep telefonları çalan bazı kişilerin, telefonlarına el konulmak istendi.

* Merve Sevi “Eskiden Recep İvedik fanıydım. Artık Şahan’ın fanıyım” dedi.

* Hatice Aslan filmi çok beğendiğini ve güldüğünü söyledi.

* Sunucu Ece Erken galaya yeni sevgilisi Öner Akgün ile katıldı.

2

Haberin Devamı