Magazin Cem Özer'den Nihat Doğan'a şok sözler

Cem Özer'den Nihat Doğan'a şok sözler

Paylaş
Cem Özer'den Nihat Doğan'a şok sözler

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde stand-up yapan Cem Özer, 'Survivor' adlı televizyon programına katılan Nihat Doğan'ın "Ben hiçbir kadının eteğinin altında saklanmam" sözlerini hatırlatırken, "Ulan oradan çıktın. Seda'nın eteğinden çıkmadı mı bu? Biz nereden tanıdık, Nihat Doğan mı biliyorduk?" dedi.

Sinema ve tiyatro sanatçısı Cem Özer, Alanya’daki hayranlarının karşısına çıktı. Açık alanda halka açık ve ücretsiz gösteriyi yaklaşık 300 kişi izledi. Esprileri ile izleyenleri kahkahaya boğan Özer, şarkıcı Seda Sayan’ın eski nişanlısı Nihat Doğan’ın ’Survivor’ adlı televizyon programında söylediği "Ben hiçbir kadının eteğinin altında saklanmam" sözlerini sert dille eleştirdi. Özer, "Ulan oradan çıktın. Seda’nın eteğinden çıkmadı mı bu? Biz nereden tanıdık, Nihat Doğan mı biliyorduk?" dedi. Seda Sayan ve Nihat Doğan ile ilgili birer anısını anlatan Özer, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Termosla ilgili 2 hikayem var. Biri Nihat’ın, biri Seda’nın. Bir gün Seda benim programına konuk oldu. Teknolojiden bahsediyorduk. Seda, ’Ben de teknolojiye bayılıyorum. Mesela termosa bayılıyorum ama aklım almıyor. İçine sıcak koyuyorsun sıcak tutuyor, soğuk koyuyorsun soğuk tutuyor. Ne koyduğunu nereden biliyor’ dedi. Seda’ya, ’Senin üzerine su dökülse sıcak mı, soğuk mu olduğunu nereden anlarsın’ diye sordum. ’Benim aklım var ayol’ dedi. Ben de ’Hah işte o kadar akıl termosta da var’ dedim."

Termos konusunda Nihat Doğan’la da bir anısı olduğunu anlatan Özer, şunları söyledi:

"Aradan yıllar geçti. Bir gün alışveriş merkezinde bunlarla karşılaştım. Seda’ya ’Senin termos hikayesini anlatıyorum, insanlar hala gülüyor’ dedim. Nihat Doğan da ’Ben İstanbul’a ilk geldiğimde termos almıştım ama benimki bozuk çıktı’ dedi. Bu termosa çay ve dondurma koymuş, ’Çay soğudu, dondurma eridi’ diyor. İkisini aynı anda koymayacaksın salak."

Haberin Devamı

Ezan okununca gösterisine ara veren Özer, bu sırada engelli bir izleyicisi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

"15 ESTETİK AMELİYATLA BU HALE GELDİM"

Şovuyla izleyicileri eğlencelendiren Özer, kendisiyle de dalga geçti. Çok çirkin olduğunu söyleyen Özer, tam 15 estetik ameliyatla ancak bugünkü görüntüsüne kavuştuğunu söyledi. Estetik ameliyatlar üzerinden Nihat Doğan’a yüklenen Özer, "Geçirdiğim estetik operasyonlardan artanlarla Nihat Doğan’ı yaptılar" dedi.

Gösterisinin sonunda artık televizyon programlarında görünme yerine film yönetmenliği yapmak istediğini belirten Özer, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anlatan ’Darağacında Üç fidan’ adlı filmi çekmek istediğini anlattı.