Magazin Cem Yılmaz Beykozlu Mozart Yunus Yazar'a piyano hediye etti

Cem Yılmaz Beykozlu Mozart Yunus Yazar'a piyano hediye etti

Paylaş
Cem Yılmaz Beykozlu Mozart Yunus Yazar'a piyano hediye etti

Cem Yılmaz, 'Beykozlu Mozart' olarak tanınan ve konservatuvara girmesi için destek verdiği Yunus Yazar'a piyano hediye etti

Tek katlı bir gecekonduda yaşayan ve günde 7 saatini bir hayırsever tarafından hediye edilen piyanosunun başında geçiren Yunus Yazar, Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olmasının ardından iki kez üniversite sınavına girmişti. Fakat 100 puan barajını geçemediği için konservatuvarların yetenek sınavlarına başvuramamıştı.


Cem Yılmaz Beykozlu Mozart'ı unutmadı


İstanbul'un Beykoz semtinde yaşayan ve dünyaca ünlü besteci Mozart'la aynı müzik kulağına sahip olan 19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar'a Cem Yılmaz ”Bu kardeşimize destek olmak istiyorum. Konservatuvar okuması için yetkililer de destek olursa burs vermek isterim” diyerek destek olmuştu.


Beykoz'un 'Mozart'ı otizmli Yunus'a Cem Yılmaz sahip çıktı


YUNUS YENİ PİYANOSUNA KAVUŞTU


Gelişmelerin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına kabul edilen Yunus, şimdi de yeni piyanosuna kavuştu.



doremusic Cem Yılmaz ile iletişime geçerek Cem Yılmaz ile işbirliği yaptı. doremusic yetkilileri ve Cem Yılmaz Yunus’un müzik öğretmenine ulaşarak, Yunus için en uygun piyano modelini belirledi.

Yunus bugün Cem Yılmaz ile birlikte Akmerkez doremusic mağazasına gelerek Yamaha B-2 model piyanosunu aldı.




'Beykozlu Mozart' Yunus Yazar'a YÖK'ten güzel haber!

Haberin Devamı