Magazin Cem Yılmaz konserinde alkışlı protesto

Cem Yılmaz konserinde alkışlı protesto

Paylaş
Cem Yılmaz konserinde alkışlı protesto

Komedyen Cem Yılmaz, Borusan Holding'in, genç yeteneklerin yurt dışındaki müzik eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlen özel konserde, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasını (BİFO) yönetti

Borusan Filarmoni Orkestrası’nın özel konserinde konuk şef yine Cem Yılmaz’dı. Seyircileri esprileyirye güldüren Yılmaz, “Mozart da sağ olsaydı çalmamı çok isterdi. Görse ağlardı” deyince tüm salon kahkahaya boğuldu.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konserde Cem Yılmaz esprileri ile yine kırdı geçirdi. Yılmaz konsere başlarken “Hayır konserine geldik, hayrına yapıyoruz yani ama bu hayır işinden bana bir hayır düşmüyor ne hikmetse“ dedi.

Mozart’ın 40. Senfosinini yönettikten sonra izleyilere dönen Yılmaz “Mozart da sağ olsaydı, çalmamı çok isterdi. Görse ağlardı” dedikten sonra izleyicilerden birkaç kişiyi sahneye çıkararak orkestrayı yönetmelerini istedi.

Haberin Devamı

‘Marifet çubukta değil!’

İzleyiciler başarılı olamayınca gülen Yılmaz, “Ya işte böyle marifet çubukta değil çubuğu sallayan bilekte” diyerek konukları güldürdü.

Geceye damgasını vuran espri ise “A.K.M’ yi çaldık di mi?” oldu. Cemal Reşit Rey’den de bir eser çalan Yılmaz, Bakan Ertuğrul Günay’a dönerek, “C.R.R.’den çaldık A.K.M’den çalmadık dimi?” demesi hem alkış hem de kahkafa tufanına sebep oldu. Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili bu espriden sonra duran Yılmaz ikinciyi patlattı: “Başıma birşey gelmez umarım!”

Kendisinden önce şeflik yapan Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı, Ahmet Kocabıyık’a gönderme yaparak “ekonomi olarak sıra bana geldi şimdi ben sahne alıyorum” dedi.