Serhan Sokulgan Cem Yılmaz partiye hazırlanıyor
HABERİ PAYLAŞ

Cem Yılmaz partiye hazırlanıyor

Haberin Devamı

Cem Yılmaz'ın 5 Ocak'ta vizyona girecek olan yeni filmi "Arif V 2016" şimdiden çok merak ediliyor. Yıllar önce G.O.R.A filmi ile kült olan karakterler Arif ve robot, 2016'da çok sevilen karakterlerdi. Yine aynı karakterler Arif V 2016'da yeni yüzleriyle harmanlandı. Filmin vizyona girmeden önce özel bir partisi de yapılacak.

Cem Yılmaz partiye hazırlanıyor

Filmin senaryosunda 1969 yılına giden karakterler o dönemi partide yeniden yaşayacak. Yine partiye katılanlar bundan yola çıkarak 1969 yılını yaşayarak o dönemin kostümleri ile partiye katılacak. 21 Aralık akşamı Harbiye Klein'de gerçekleşek olan parti için Cem Yılmaz da şimdiden çok heyecanlı.

GÜLBEN ERGEN SEREN SERENGİL'İ GÖRÜNCE NE YAPTI?

Geçen salı akşamı Gül ve Kenan Erçetingöz'ün Vadi İstanbul Galliard'da düzenledikleri yeni yıl partisine katıldım.
Uzun zamandır görmediğim herkesi bu partide ışıl ışıl gördüm. Geceye katılan herkes eğlenirken bir yandan da kulaktan kulağa dedikodu yapmayı ihmal etmedi. Çünkü husumetli Gülben Ergen ve Seren Serengil de aynı anda bu partideydi. Gece boyunca Seren Serengil herkesle sohbet edip dans ederken bir yandan da bol bol fotoğraf çektirip 'Benim enerjim süper havası' estirdi.

Cem Yılmaz partiye hazırlanıyor

O sırada Gülben Ergen mekanın en arkasındaki bir locada hiç kalkmadan kız arkadaşıyla oturdu.Yüzünü zaman zaman gördüğüm Gülben, gergin bir şekilde sadece telefonuyla ilgilendi. Mekanın arka çıkışı olmadığından ön kapıdan bir hışımla çıkan Gülben Ergen, Seren Serengil ile bilerek çarpışarak o meşhur fotoğrafı verdi.

MUAZZEZ ABACI'DAN "SEZEN'İMİN ŞARKILARI"

Cem Yılmaz partiye hazırlanıyorMuazzez Abacı uzun zamandır "Sezen'imin Şarkıları" projesi için stüdyoda çalışıyordu. Başarılı işlere imza atan Murat Yıldırım bu projenin yapımcılığını üstlendi, albümün müzik direktörlüğünde ise İlyas Tetik imzası var.

Sezen Aksu şarkılarını Muazzez Abacı'ya vermekle kalmayıp bir de "Perişanım" isimli şarkısında düet yaptı. Albümün diğer bir düetine "Beni Yak" şarkısı ile maNga grubunun solisti Ferman Akgül eşlik ediyor. Bu çok merak ettiğim albümün üçüncü düet şarkısı "Geri Dön" olurken bu şarkıya eşlik eden sürpriz isim sır gibi saklanıyor. "Sezen'imin Şarkıları" projesinin düzenlemelerinde İskender Paydaş, Emirhan Cengiz ve İlyas Tetik imzası var.

Albümde diğer yer alan şarkılar şöyle:
Hata
Sarı Odalar
İkinci Bahar
Gidiyorum
Tutuklu
Yazık
Seni Kimler Aldı

EN DOĞALINDAN 'VETERİNER ANNE'

Uzun zamandır doğal ürünlere merak saran biri olarak elimden geldiği kadar doğal beslenmeye çalışanlardanım. Doğal yaşam ve beslenme ile ilgili doğru olduğu kadar çok da yanlış bilgi var maalesef fazla. Bu konuda sosyal medyada da sayısız dolandırıcı var.

Hal böyle olunca uzun zamandır yakın çevremden sıklıkla duyduğum Veteriner Anne çok dikkatimi çekti. Veteriner hekim Merve Bektaş çocukları olduktan sonra mesleğinin verdiği alt yapıyı kullanarak diğer çocuklara da sağlıklı gıdalar ulaştırmak için kolları sıvayarak “Veteriner Anne” markasını oluşturmuş.

Cem Yılmaz partiye hazırlanıyor

Tamamen severek yola çıkan Merve Bektaş, Çatalca'da kurdukları çiftlikte üretim yapıyor. Kendi sağdıkları sütleri, doğal yumurtuları kapınıza kadar gönderiyorlar. Özellikle tereyağ, yoğurt ve et ürünleri muazzam diyebilirim. Tamamen sağlıklı ve doğal olan tüm ürünleri internet sitesinden ve sosyal medyadan takip ettiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

UMUTLU BİR KİTAP: KEDİ GÖZÜ

Yıllardır tanıdığım avukat ve mücadeleci anne Sedef Erken’in ilk kitabı Kedi Gözü, raflarda yerini aldı. Sedef Erken otizmli oğlu Ozan'ın eğitim mücadelesi için İHM önünde günlerce çadır kurup protesto ederek duyurmuştu.

Cem Yılmaz partiye hazırlanıyor

Sedef'in ilk kitabı "Kedi Gözü" bardağın boş tarafına karşı yazılmış bir manifesto diyebileceğimiz yaşama değer katan küçük ayrıntıları göz önüne seriyor. Deneme niteliğinde olan kitap, hayatın anlamlı ve güzel yanlarına işaret ederek etrafımızdaki uğultudan sıyrılmak, kargaşadan uzaklaşıp kendimizle buluşmak için bir şeyleri yeniden hatırlamaya çağırıyor. Ben bayıldım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder