Magazin Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'dan seçim sonrası 'siyasi tweet' kararı

Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'dan seçim sonrası 'siyasi tweet' kararı

Paylaş
Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'dan seçim sonrası 'siyasi tweet' kararı

Komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, bundan sonra siyasi tweet atmayacağını açıkladı. Can Yılmaz, açıklamasının ardından gündemle alakası olmayan gergedan ve manzara tweetleri atmaya başladı

Sosyal medya hesabını projeler ve espriler dışında siyasi hayata dair göndermeler yaparak da değerlendiren yazar ve oyuncu Can Yılmaz, geride bıraktığımız seçim sonrasında dikkat çekici bir karara imza attı. Can Yılmaz siyasi tweet atmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

"SİYASETLE İLGİLİ SON TWEETİM"

Seçim sonrasında partilerin ve liderlerin verdiği tepkiler üzerinden bir değerlendirmede bulunan Can Yılmaz şunları yazdı:

"Siyaset ile ilgili son tweetim, gördüm ki siyasiler ve partilerin hepsi, seçimde başarı göstermiş, oyunu artırmış yani masanın o tarafında kaybeden yok, belli ki masanın bu tarafı da hayatından memnun, o halde artık twitter benim açımdan geyiktir, mavaldır, şarkı türküdür."

SİYASİ TWEETLERİ SİLDİ

Can Yılmaz, siyasi tweet atmayacağına dair açıklamasının hemen ardından gündemden gayet uzak paylaşımlar yapmaya başladı. Yılmaz, geçmişte attığı tüm siyasi tweetleri de sildi.

İşte Can Yılmaz'ın büyük beğeni kazanan çiçek böcek paylaşımları…