Gündem Cemaatten seks kaseti açıklaması

Cemaatten seks kaseti açıklaması

Paylaş
Cemaatten seks kaseti açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu iddia edilen seks kasetiyle ilgili olarak bir rapor açıklandı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye ait olduğu iddia edilen seks kasetiyle ilgili olarak İsmailağa Cemaati'nden bir açıklama geldi. Cemaat, seks kasedindeki kişinin Cübbeli Ahmet Hoca değil, ona benzetilmeye çalışılan bir "dublör" olduğunu ileri sürdü.

Cemaatin açıklamasında bu ayrıntıların "polis tarafından bile tespit edilemediğine" vurgu yapıldı. Cemaatin analizinin, CHP eski Genel Başkan Deniz Baykal'a ait olduğu ileri sürülen seks kasetlinin "Ulusal Kriminal Bürosu" tarafından basın toplantısıyla yapılan açıklamayla benzerliği dikkat çekti.

İşte cemaate göre Cübbeli Hoca ile kasetteki kişi arasında bulunan 10 fark:

1 - Videodaki kişi, Cübbeli Hoca değil, Cübbeli'ye benzetilen bir kişidir! Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın boyu, cübbeyi çıkartma esnasında görülüyor ki, kadınla birlikte gelen adamın boyundan bile uzundur. Yani orta boylarda bir şahıstır. Hâlbuki Cübbeli Hocamızın boyu çok kısadır.

2 - Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın çıkardığı cübbe yakalıdır. Cübbeli Hocamızın videonun başında gösterilen görüntüsünde giydiği cübbe ise yakalı değildir. Aynı şekilde şahsın giydiği atkı ile Cübbeli Hocamızın atkısı arasında renk ve şekil farkı vardır.

3 - Videodaki şahsın giydiği entari beyaz renkli; entarinin bir kolu da beyaz, ama diğer kolu uzun çizgili. Hocamızın giydiği böyle bir elbisesi yoktur. Şahsın giydiği entarinin beyaz kol gömlek kolu gibi dardır. Hocamızın entari kollan istisnasız çok geniştir.

4 - Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın parmağında, büyük taşı olan altın bir yüzük bulunuyor. Cübbeli Hocamız hiçbir zaman altın yüzük takmamıştır

5 - Cübbeli Hocamızın kaşı, kalın başlayarak inceliyor ve göz hizasına kadar uzanıyor. Videodaki şahsın kaşları ise baştan sona kadar kalındır, fark çok açık gözükmektedir.



6 - Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahıs orta boylu ve sırtı kamburdur. Cübbeli Hocamızın boyu kısadır ve kamburluk gibi bir özelliği yoktur.

7 - Cübbeli Hoca'ya benzetilen şahsın kafa ucu sivri olup, arka kısmı düzdür. Cübbeli Hocamızın kafa şekli tam tersidir ve kafasının arka kısmında zeki insanlarda bulunan çıkıntı mevcuttur.

8 - Cübbeli Hocamızın bir apartmana girerken çekilen kısa görüntüsü sanki videoya aitmiş gibi gösterilmiştir.

9 - O kadar amatörce hazırlanan bir video ki, başında Cübbeli Hoca'nın bir eve girdiği gösteriliyor. Önce şahıslar, sonra Cübbeli Hoca'nın binaya girdiği gösterildiği halde, şahısların girdikleri zamanın, çevredeki dükkan ışıklarının yanmasından akşam olduğu, Cübbeli'nin ise gündüz vakti girdiği anlaşılıyor. Yani bu kişiler, Cübbeli Hocamızın girmiş olduğu bir apartmana, başka bir vakitte girerek, sanki Cübbeli Hoca ile birlikte giriyormuş görüntüsü vermek istemişler.

10 - Cübbeli Hoca, binaya ceketsiz bir şahıs ile birlikte giriyor. Videonun sonunda Cübbeli Hoca'nın yanında gelen adam olarak gösterilen kişi ise ceketlidir ve o kişi ile alakası yoktur.

HABERTÜRK

2