Gündem Cemil İpekçi'ye devlet koruması

Cemil İpekçi'ye devlet koruması

Paylaş
Cemil İpekçi'ye devlet koruması

Hizbullah'a yönelik operasyonlarda ele geçirilen dokümanlarda evi ve işyerinin adresi ile krokileri çıkan, bombalı suikast hazırlığı yapıldığı anlaşılan modacı Cemil İpekçi'ye devletten koruma geldi

Erzurum merkezli olarak çeşitli illerde düzenlenen, terör örgütü Hizbullah’a yönelik operasyonlarda ele geçirilen dokümanlarda evi ve işyerinin adresi ile krokileri çıkan, bombalı suikast hazırlığı yapıldığı anlaşılan modacı Cemil İpekçi’ye devletten koruma geldi.

Haberin Devamı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü modacının güvenliğini Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil polisler sağlamaya başladı. Bodrum’un dünyaca ünlü Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi’nde arkadaşlarıyla dolaşırken görüntülenen İpekçi’nin yanındaki silahlı sivil korumalar dikkat çekti.

İpekçi’nin son bir hafta içinde tehdit içerikli mesajlar aldığı ileri sürüldü. 3 kişilik koruma ekibinin gün boyu ünlü modacının Kumbahçe’deki evinin önünde dönüşümlü olarak nöbet tuttukları da görüldü.

Korumalarla gezmeye alışık olmadığını belirten Cemil İpekçi, "Malesef bir süre can güvenliğim için korumalarla dolaşmak zorundayım. Yine de kimseden korkum yok" dedi.

Ahmet YEŞİLAĞAÇ / BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı