Gündem Cenaze aracı yan yattı

Cenaze aracı yan yattı

Paylaş
Cenaze aracı yan yattı

Tokat Kızıliniş mevkiinde kaza yapan bir kamyonun yakıtı yola döküldü. Yolun kayganlaşması nedeniyle çekiciler yolda kaldı

Trafik polisleri kürekle asfalta toprak dökerek araçların ilerlemesini sağladı. Kızıliniş’te aynı dakikalarda meydana gelen bir başka kazada ise Tokat’a cenaze getiren bir cenaze aracı yan yattı. Kaza Kızıliniş mevkiinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Sivas’tan Tokat’a tuğla yüklemek için gelen Çetin Cemak yönetimindeki 58 NA 152 plakalı kamyon, yağmur nedeniyle kayarak yoldan çıktı. Orta refujda duran kamyon yolun bir kısmını kapatırken, yakıt tankından dökülen mazot ise asfalta saçıldı.

Haberin Devamı

Dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yol, kazanın meydana geldiği rampada çekicilere geçit vermedi. TIR ve kamyonlar patinaj yaparak yolda kalınca, trafikte uzun kuyruklar oluştu. Trafik ekipleri, karayolları ekibi gelene kadar buldukları bir kürekle yolda kalan araçların tekerleklerin altına toprak atarak, araçların ilerlemesini sağladı. Trafik açıldıktan sonra gelen karayolları ekipleri asfalta mıcır döktü.

CENAZE TAŞIYAN ARAÇ DEVRİLDİ

Kızıliniş’te aynı dakikalarda meydana gelen bir başka kazada ise, Tokat’a cenaze getiren cenaze aracı kaza yaptı. Zekeriya Bıyık yönetimindeki 06 BC 1393 plakalı Mamak Belediyesi'ne ait cenaze aracı, kent merkezinde defnedilmek üzere 55 yaşındaki Hüseyin Yıldız’ın cenazesiyle birlikte Ankara’dan hareket etti.

Haberin Devamı

Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıkan araç, yan yattı. Sürücü Zekeriya Bıyık hafif yaralanırken, cenaze olay yerine gelen bir cenaze aracı ile Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Canezesi getirilen Hüseyin Yıldız’ın hastalanarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yüksel MENEKŞE/TOKAT, (DHA)