Gündem Cenazesi bulunamayan kardeşi için bekletildi ama...

Cenazesi bulunamayan kardeşi için bekletildi ama...

Paylaş
Cenazesi bulunamayan kardeşi için bekletildi ama...

Kumburgaz'da denizde kaybolan 5 gençten sadece Serdar Demir'e ulaşılmıştı. Ailesi, Serdar Demir'in cenazesini aynı olayda kaybolan kardeşi Doğan Demir bulunana kadar bekletmek istemişti. Ancak geçen zamana rağmen bir gelişme olmayınca aile çocuklarını toprağa vermeye karar verdi

Kardeşi Doğan Demir de kayıplar arasında olduğu için, Serdar Demir'in cenazesi Pazar gününden beri ailesi tarafından bekletiliyordu.

Haberin Devamı

Ancak kayıplardan herhangi bir haber alınamayınca, Demir ailesi büyük oğullarının cenazesini defnetmeye karar verdi. 25 yaşındaki Serdar Demir'in cenaze namazı yarın ikindi vakti Yenibosna Aksa Camii'nde kılınacak. Cenaze, daha sonra, toprağa verilmek üzere Diyarbakır'a götürülecek. Serdar Demir Cuma günü memleketi Diyarbakır'da toprağa verilecek.

ÇALIŞMALAR MARMARA ADASI AÇIKLARINDA YOĞUNLAŞTI

Serdar Demir'in cansız bedeninin Marmara Adası açıklarında bulunmasının ardından, Doğan Demir, Mikail Çelik, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'yi arama çalışmalarının bu bölgede yoğunlaştığı öğrenildi. Gençlerin denize açıldıkları Kumburgaz sahilinde de ailelerin bekleyişi sürüyor.

Doğan Demir'e hala ulaşılamadı.

Haberin Devamı

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Bu arada, İstanbul Valiliği tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, “Marmara Denizi'nde kaybolan 4 gencimizin bulunması için, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı koordinasyonunda, 1 uçak, 10 gemi, 16 bot, 2 jet-ski, 16 deniz aracı, onlarca kara aracı ve 1000'in üstünde personel ile yoğun bir şekilde arama çalışmalarına devam edilmektedir. Yapılan tüm arama faaliyetlerine rağmen kayıp gençlerimiz ile ilgili şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır" denildi.

Özgür ALTUNCU / DHA