Türkiye (Son Dakika) Cenazesi ülkesine gönderiliyor

Cenazesi ülkesine gönderiliyor

Paylaş
Cenazesi ülkesine gönderiliyor

Körfez Geçişi Köprüsü'nün bağlantı halatlarından birinin kopmasından kendini sorumlu tutarak dün Yalova'nın Altınova ilçesinde intihar eden Japon mühendisin cenazesi Japonya'ya gönderilecek

Dünyada konusunda uzman en önemli mühendislerden biri olan Kishi Ryoichi’nin cesedi dün sabah, Yalova’nın Altınova ilçesindeki mezarlık girişinde okula giden öğrenciler tarafından bulundu.Bileklerini ve boğazını maket bıçağıyla keserek yaşamına son veren mühendisin, geride bir not bıraktığı, halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak yaşamına son verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Mühendis Kishi Ryoichi’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Japon mühendisin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’nda otopsisinin tamamlanmasının ardından bu sabah önce Yalova’nın Altınova ilçesindeki şantiye alanına getirildi. Burada düzenlenen ve basın mensuplarının alınmadığı tören sonrası cenaze arabasına yüklenen Kishi Ryoichi’nin cenazesi, İDO’ya ait Topçular Terminali’nden ’Değirmendere-1’ adlı feribotla Gebze Eskihisar’a hareket etti. İDO yetkilileri, Japon mühendisin cenazesini taşıyan aracı hiç bekletilmeden VİP geçiş ile feribota aldı.

Çalışma arkadaşları da Kishi Ryoichi’nin kişisel eşyalarını başka bir araçla cenaze aracının arkasından gönderdi. Japon mühendisin cenazesi, Atatürk Havaalanı’ndan uçakla Japonya’ya gönderilecek.

Haberin Devamı

DHA