Türkiye (Son Dakika) Cenazesine de katılmışlar!

Cenazesine de katılmışlar!

Paylaş
Cenazesine de katılmışlar!

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde kaybolduktan bir gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan 25 yaşındaki Aykut Birke'nin cinayet zanlısı olarak yakın arkadaşları Ömer C. ve Yunus Y., polis tarafından gözaltına alındı. Ömer C. ve Yunus Y.'nin, Aykut Birke'nin cenazesine de katıldıkları öğrenildi

Kapaklı’daki Belediye Çöplük Mevkii’nde tabancayla ateş edildikten sonra başı ezilmiş, sağ kolu ise dirseğinden kesilmiş olarak cesedi bulunan ve kimliği cebindeki faturadan ortaya çıkan Aykut Birke’nin cinayetiyle ilgili ilginç gelişme yaşandı.

Aykut Birke’nin son telefon görüşmelerini takibe alan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, yürüttüğü soruşturma kapsamında 40’a yakın kişinin bilgisine başvurdu.

Polis, Birke’nin katil zanlıları olarak en yakın arkadaşları olduğu öğrenilen Ömer C. ile Yunus Y., Tekirdağ’da yakalandı. Gözaltına alınan iki şüpheli sorgulanmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Zanlıların yapılan üst aramasında ise cinayette kullanıldığı tahmin edilen bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

CENAZESİNE KATILMIŞLAR

Bu arada Ömer C. ile Yunus Y.’nin, Aykut Birke’nin cenazesine katıldığı belirlendi. Zanlıların sorgusu sürerken, polis, kesik kolun nerede olduğunu araştırıyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Şaban KARDEŞ/KAPAKLI (Tekirdağ), (DHA)

Haberin Devamı