Gündem Cenazesini almaya bile gitmediler

Cenazesini almaya bile gitmediler

Paylaş
Cenazesini almaya bile gitmediler

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da cesedi bulunan ve dün cenazesi New York'a gönderilen Sarai Sierra'nın tabutunu almaya ailesinden kimse gitmedi

İddiaya göre fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra Cankurtaran yakınlarında cesedi bulunan Amerikalı turist Sarai Sierra'nın cenazesi, dün akşam Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla York'a getirildi.

>> AİLESİ İŞİ TİCARETE DÖKTÜ


Sarai Sierra'nın cenazesi, gizemini koruyan cinayete kurban gitmesinin ardından, gelecek hafta toprağa verilmek üzere York'un Staten Island bölgesindeki Matthew Cenaze Evi'nde morga kondu.

Cenazenin gelişi sırasında Sierra'nın ailesinden kimse bulunmadı.

'ANNENİZ YARALANDI VE ÖLDÜ'


Cenazenin ulaşmasından önce, gerekli işlemleri tamamlamak üzere cenaze evine gelen Sarai Sierra'nın kocası Steven Sierra, 9 ve 11 yaşındaki oğullarına acı haberi verdiğini söyledi. Steven Sierra, çocuklarına 'Anneniz yaralandı ve öldü' dediğini aktardı.

>> MÜVEKKİLİMİN SIERRA İLE İLİŞKİSİ OLMADI

İstanbul'da, içinde bir çok soruyu barındıran cinayete kurban giden Porto Rico asıllı Amerikalı Sarai Sierra için, 14 Şubat'ta evinin yakınlarındaki bir kilisede tören düzenleneceği, ertesi gün de toprağa verileceği öğrenildi.

DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8936","8936","201302","8936-7.jpg");

Haberin Devamı